Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Upratovacie služby pre Břeclav, Hodonín a Znojmo: - pravidelné - jednorazové služby: - ostraha - správa budov - čistenie a údržba kanalizácií - údržba zelene. Sme súčasťou franchisovej siete spoločnosti ATALIAN.

služby: - pranie, čistenie bielizne pre zdravotnícke zariadenia, kúpele, hotely, reštauračné prevádzky a priemyselné podniky - práčovňa - žehlenie bielizne - zvoz a rozvoz prádla - dezinfekcia a opravy poškodeného bielizne.

služby: - bezpečnostné nepretržitá diaľková ochrana a stráženie objektov (tzv. Systém centralizovanej ochrany SCO) - upratovacie služby, pravidelné upratovania firemné objekty, štátne inštitúcie, družstevné domy - umývanie okien, fasád pomocou horolezeckej techniky - kontrola vašich pracovno-neschopných zamestnancov - zapožičiame ...

predaj: -textil -metrový textil, látky -textilní galantéria -potravinové. Zberné miesto čistiarne a práčovne. Zberňa, čistiareň peria.

Spoločnosť PRIESTOR a.s. vykonáva komunálne, upratovacie služby a údržbu zelene na území hlavného mesta Prahy aj v jeho okolí.

Poskytujeme upratovacie služby pre domácnosti, kancelárie a ďalšie nebytové priestory. Profesionálne upratovanie sme ochotní prispôsobovať zákazníkovo potrebám a mimo upratovania ponúkame tiež služby doplnkové, ako umývanie okien alebo žehlenie.

Pranie, žehlenie, chemické čistenie, mangľovanie, opravy a úpravy odevov, čistenie kožou, čistenie kobercov.

Nechajte sa rozmaznávať a prekvapiť našimi službami Vo Vami určený čas si pre bielizeň PRÍDEME, vyperte ich v našej práčovni, kvalitne vyžehlíme, zložíme, košele dáme na ramienko do obalu a všetko v dohodnutom termíne zase privezieme k Vám domov. A to celé do 72 hodín.

Sťahovanie u nás vnímame ako komplexnú službu, ktorá v sebe zahŕňa dôslednú prípravu rozpočtu, naplánovanie logistiky, poskytnutie baliacich materiálov, zabalenie zariadenia, montážne služby, prepravu, rozmiestnenie nábytku a zariadení v nových priestoroch. Pred a po sťahovaní zaistíme upratovanie priestorov a ľahké stavebné úpravy. Počas ...

Čistenie, upratovacie služby, upratovacie a práce a služby (jednorazové, generálny, pravidelné, ...). Ďalej sa zaoberáme údržbou a správou nehnuteľností.

služby: - mobilná čistenie interiérov áut - čistenie kobercov a čalúnenia

Majte doma predvianočných upratané po celý rok. Doprajte si viac voľného času a nechajte na nás zariadiť vám príjemné, čisté prostredie nielen u vás doma, ale napríklad aj vo vašej kancelárii či iných komerčných a spoločenských priestoroch.

Zabezpečujeme komplexný upratovanie určených priestorov. Práca je vykonávaná vlastným materiálom, nástrojmi, vybavením, dopravou a prípadným dozorom potrebným na zabezpečenie celej práce.

Od roku 2002 poskytuje naša firma upratovacie služby, a od roku 2010 sa zaoberáme fyzickou ostrahou objektov, obsluhou vrátnic a recepciou. V tomto odbore sa naša klientela každým rokom rozrastá. Rad spokojných organizácií, firiem a domácností u nás opätovne žiadajú o ponuku služieb v týchto kategóriách: zaistenie stáleho upratovania, fyzická ...

Vykonávame kompletnú starostlivosť o fasády. Špecializujeme sa na umývanie a čistenie fasád striech a dlažieb. Čistenie organického znečistenia povrchov - odstránenie plesní, rias, húb a machov. Odstránenie atmosférických nečistôt z povrchov - smogových častíc, prachu a ďalších nečistôt. Odstránenie graffiti z fasád.

Čistenie kobercov, čalúneného nábytku a interiéru áut. Pracujeme iba s kvalitným profi tepovacím strojom a čistiacimi prostriedkami. V tejto oblasti služieb máme dlhoročné skúsenosti a veľa spokojných klientov. Zaručujeme rýchlu realizáciu Vašej objednávky.

Autodoprava - Preprava osôb do 9osob - Upratovanie - správa nehnuteľností

Poskytujeme komplexné upratovacie služby pre firmy, jednotlivcov a domácnosti. Ponúkame ako jednorazové, tak aj pravidelné a generálne upratovanie domácností, kancelárií, firemných priestorov, hál a priemyselných objektov.

Ponúkame kryštalizácia podláh, upratovacie práce, výškové práce a umývanie fasád, stavebné práce.