Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Majte doma predvianočných upratané po celý rok. Doprajte si viac voľného času a nechajte na nás zariadiť vám príjemné, čisté prostredie nielen u vás doma, ale napríklad aj vo vašej kancelárii či iných komerčných a spoločenských priestoroch.

Zabezpečujeme komplexný upratovanie určených priestorov. Práca je vykonávaná vlastným materiálom, nástrojmi, vybavením, dopravou a prípadným dozorom potrebným na zabezpečenie celej práce.

Od roku 2002 poskytuje naša firma upratovacie služby, a od roku 2010 sa zaoberáme fyzickou ostrahou objektov, obsluhou vrátnic a recepciou. V tomto odbore sa naša klientela každým rokom rozrastá. Rad spokojných organizácií, firiem a domácností u nás opätovne žiadajú o ponuku služieb v týchto kategóriách: zaistenie stáleho upratovania, fyzická ...

Vykonávame kompletnú starostlivosť o fasády. Špecializujeme sa na umývanie a čistenie fasád striech a dlažieb. Čistenie organického znečistenia povrchov - odstránenie plesní, rias, húb a machov. Odstránenie atmosférických nečistôt z povrchov - smogových častíc, prachu a ďalších nečistôt. Odstránenie graffiti z fasád.

Čistenie kobercov, čalúneného nábytku a interiéru áut. Pracujeme iba s kvalitným profi tepovacím strojom a čistiacimi prostriedkami. V tejto oblasti služieb máme dlhoročné skúsenosti a veľa spokojných klientov. Zaručujeme rýchlu realizáciu Vašej objednávky.

Autodoprava - Preprava osôb do 9osob - Upratovanie - správa nehnuteľností

Poskytujeme komplexné upratovacie služby pre firmy, jednotlivcov a domácnosti. Ponúkame ako jednorazové, tak aj pravidelné a generálne upratovanie domácností, kancelárií, firemných priestorov, hál a priemyselných objektov.

Ponúkame kryštalizácia podláh, upratovacie práce, výškové práce a umývanie fasád, stavebné práce.

Firma Prumhor s.r.o. Vám upraví Váš interiér či exteriér. Zaoberáme sa stavebnými a natieračskými prácami, zatepľovaním fasád a tiež predajom farieb a lakov nielen v Šumperku, ale aj v Košiciach. Zameriavame sa na tieto služby: - stavebná činnosť (rekonštrukcia, výstavba) - revitalizácia bytových a nebytových domov - revitalizácia panelových ...

Práca, služby: - upratovacie - upratovanie domácností, kancelárií - čistenie kobercov, sedačiek - maliarske práce - čistenie interiérov vozidiel.

Ponúkam inovatívnu technológiu upratovacích služieb pomocou pary. Vykonávam parné čistenie a dezinfekciu vozidiel, motoriek, strojov, lodí, vrátane ošetrenie laku vozidiel aj plôch v domácnostiach. Vďaka najmodernejším prenosným agregátom na parné čistenie sme úplne mobilné a prídeme k Vám.Dále poskytujem služby antibakteriálnej ochrany ...

Práčovňové servis pre hotely, reštaurácie, opatrovateľské domy, domácnosti a iné organizácie.

služby - práčovňa - rychločistírna - pranie bielizne - chemické čistenie odevov - Práčovňové servis.

Komplexné služby v oblasti DDD: - deratizácia - hubenie, obmedzenie výskytu škodlivých hlodavcov pri akomkoľvek stupni výskyte - dezinsekcia - hubenie hmyzu, aplikácia chemických prípravkov a fumigácia (zásah plynováním) - dezinfekcia - zničenie mikroorganizmov za pomocou fyzikálnych, chemických alebo kombinovaných postupov pre prerušenie ...

Ponúkam tieto služby: - hodinový manžel - upratovacie - inštalatérske - maliarske - pokrývačské

Spoločnosť Factor.E, s.r.o. sa v rámci svojej činnosti venuje preverovanie a dezinfekciu distribučných systémov teplej vody. Ďalej vykonávame posudzovanie vodných systémov, vzorkovanie a akreditované analýzy legionel. Sídlime na adrese Masná 189/5, Brno. služby: - dezinfekcia distribučných systémov teplej vody - preverovanie dezinfekcia ...

služby: - správa u údržba budov - facility management - upratovacie služby - fyzická ostraha objektov

upratovacie služby - upratovanie rodinných domov, bytov, kancelárií - umývanie okien - čistenie čalúneného nábytku.

Upratovacie práce: -domácnost -firmy -komerční priestor -kolaudační a pokolaudační upratovanie -mytí okien -čistenie kobercov i.

upratovacie služby - kompletné upratovanie kancelárií, administratívnych budov, komerčných plôch. sťahovacie služby kvetinárstvo - predaj kvetov.

služby: - sťahovanie - medzinárodné sťahovanie - baliace služba - vypratanie - upratovacie služby - vnútroštátna a medzinárodná autodoprava - nákladné taxi Autopožičovne: - úžitkové vozidlá