Atramentové a laserové tlačiarne sú aktuálne najpoužívanejšie. Pre ich používanie je nutné dokúpiť cartridge alebo tonery. Ak chcete ušetriť miesto v pracovni, kúpte si multifunkčnú tlačiareň, ktorá funguje aj ako kopírovacie zariadenie a skener v jednom.

Firma sa zaoberá komplexným servisom ohľadom výroby, potlače a expedície akýchkoľvek tlačív, katalógov a iných firemných formulárov. Výroba a potlač zloženiek, tabelačného papiera, výplatných obálok, katalógov a ďalších firemných tlačív. Vlastníme štúdio, kde vytvárame grafické návrhy. Vytvárame komplexný servis výroby, potlače a expedície pre ...

Grafické a DTP štúdio. Grafické návrhy Plagáty Katalógy Pozvánky Výstavné panely Bilboardy Kalendáre Prospekty Archové montáže pre tlač Sadzba. Zlom. Osvit. Tlač: - ofset - sieťotlač.

Reklamná agentúra. Reklamné práce. Výroba: - fóliové nápisy - reklamné pútače - polepy automobilov, autoplachiet - výroba plastického písma - tlač vizitky, pozvánky.

Výroba, predaj: - papierové obaly, tašky, vrecká (100% ekologické). Potlač: - papierové tašky a vrecká - reklamné papierové tašky.

Svetelná aj nesvetelná reklama. 3D reklama Digitálna veľkoplošná tlač. Pieskovanie: - darčekové predmety, sklá, zrkadlá a vitráže. CNC gravírovanie, 3D frézovanie, modelovanie, spracovávanie sendvičových materiálov - veľkoplošné.

Firma Zega grafické štúdio sa zaoberá dizajnom, grafikou a tvorbou webových stránok a reklamy, a to vrátane jej výroby „od A do Z“. Súčasťou našej činnosti je výroba reklamy, čo zahŕňa napríklad polepy automobilov, rezanú reklamu, reklamný textil, reklamné a darčekové predmety, pieskovanie a gravírovanie a ďalšie. Ďalej sa venujeme aj tvorbe ...

Inzertné noviny, reklamné noviny, reklama. ZIKADO

Naša spoločnosť sa zameriava na zákazkovú zámočnícku výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zariadení a prípravkov. V súčasnej dobe Vám k vyššie uvedeným činnostiam môžeme ponúknuť tiež služby v oblasti 3D tlače. Zaoberáme sa zákazkovou aj sériovou výrobou od návrhu až po finálny výrobok a výrobnú dokumentáciu. V rámci kovovýroby zabezpečujeme aj ...

Grafické práce: Reklamná a počítačová grafika DTP Fotobanka. Rezaná reklama. Veľkoplošná tlač. Webdesign.

Grafické a reklamné štúdio: - návrhy logotypov, maskotov, firemných materiálov - preklama na autá a dopravné prostriedky - transparenty, tabule, bannery, stojany - pútače, informačné systémy - svetelná reklama, plastové písmená - tlač - ofsetová, veľkoplošná, sieťotlač, malonákladová tlač - sublimačná výroba fotodarčekov - vizitky, letáky, ...

Podniková predajňa. Predaj: - darčekové predmety. Služby: - potlač reklamných predmetov, tričiek. Výroba: - transparenty - bannery - billboardy - samolepky a fóliové nápisy - kalendáre, diáre, vizitky.

Tlačové služby, tlač: - veľkoplošná - malonákladová - sublimačná - reklamné pútače - bannery - plachty.

Tlačiareň: - kompletné polygrafické služby. - vizitky, letáky, katalógy, ai. Grafické štúdio: - reklamné predmety.

Reklamná agentúra, služby: - webdesign - tvorba webovej stránky, e-shopy - tlač

Tlačiareň: - veľkoformátové fotografie - ofsetová, digitálna, inkjetová tlač - knihárske a dokončovacie práce - grafické práce - signmaking - reklamné predmety.

Tlačiareň: - veľkoformátové fotografie - ofsetová, digitálna, inkjetová tlač - knihárske a dokončovacie práce - grafické práce - signmaking - reklamné predmety. Jazykové kurzy: - víkendové a letné kurzy - preklady a tlmočenie - tábory s angličtinou pre deti - cambridgské skúšky.

Dodávka, zákazková výroba: - reklamné a darčekové predmety. Tlačové služby: - sieťotlač, tampónová tlač - potlač reklamných predmetov - potlač textilu.

Spoločnosť REPRONIS s.r.o. so sídlom v Ostrave sa špecializuje na poskytovanie reklamných, grafických, tlačiarenských, knihárskych a vydavateľských služieb. Zaisťujeme pre Vás napríklad reklamné predmety, knihovníctvo, väzby, polepy, potlač trička, tlač i pečiatky. Sme 1. partner Océ Quality Centre na Morave a firma bola certifikovaná podľa ČSN ...

Sme moderná offsetová a digitálna tlačiareň zaoberajúca sa tiež sieťotlačou. Vďaka profesionálnemu technickému zázemiu ponúkame široké spektrum tlače od katalógov, letákov, notesov, bannerov, nálepiek, fólií, kalendárov, roll-upov, obrazov Canvas a mnoho ďalších. Ďalej ponúkame potlač reklamných balónikov a tiež nadčasové fototapety, pre ktoré sme ...

Služby: -veľkoplošná tlač -grafika -animácia -reklama -interiérový dizajn