Atramentové a laserové tlačiarne sú aktuálne najpoužívanejšie. Pre ich používanie je nutné dokúpiť cartridge alebo tonery. Ak chcete ušetriť miesto v pracovni, kúpte si multifunkčnú tlačiareň, ktorá funguje aj ako kopírovacie zariadenie a skener v jednom.

Potlač a povrchové úpravy reklamných predmetov flockom. Pieskovanie. Sieťotlač. Vyšívanie.

Čiernobiela aj farebná ofsetová tlač Výroba-vrátane grafického spracovania: - knihy v tvrdých väzbách - paperbacky - brožúry v zošitovom prevedení - drobné tlačoviny-spoločenské, hospodárske-prospekty, vizitky - plagáty.

Sieťotlač - potlač textilu - tričká s potlačou - maturitné tričká, stužky, šerpy - tašky s potlačou - samolepky - kontrolné štítky HP

Webdesign a tvorba www stránok, reklamné a marketingové služby, tlač letákov a plagátov, výroba vizitiek.

• DTP - GRAFICKÉ NÁVRHY (počítačová grafika aj kresby) • LOGOTYPY a corporate identity MANUÁLY • DIGITÁLNA málonákladová ČB aj FAREBNÁ TLAČ • VEĽKOPLOŠNÁ EXTERIÉROVÁ TLAČ (bannery - plachty, panely, veľkoplošné PVC samolepky . . . ) • VÄZBY DOKUMENTOV - drôtená (kovová), V1 (skobičková) • LAMINÁCIA za tepla aj za studena • OREZY DOKUMENTOV ...

Veľkoplošná tlač. Tvorba reklamy. Hlavné činnosti - reklamné plachty - polepy nákladov a áut - veľkoplošná tlač - tlač na magnetické fólie - tlač vizitiek - výroba vlajok a tlač na canvas - tlač tapiet a fototapet.

Potlač: -tričká, hrnčeky, puzzle a iné podľa vašich návrhov. Pre viac informácií nás kontaktujte na maile alebo navštívte web.

Ofsetová tlač, sieťotlač a litografické štúdio, samolepiace reklamy.

Navrhovanie a tlač etikiet pomocou hardvérových prostriedkov.

Výhradné zastúpenie firmy EXELL. Výroba, predaj: -pečiatky. Predaj: -materiál na výrobu pečiatok -grafické papiere. Služby, tlačiareň, tlač -svadobné oznámenia, košíčky, obrúsky -novoročenky -vizitky -samolepky -semolepiaca fólia, reklamná ceduľa -potlač - reklamné predmety -digitálna tlač do formátu A3.

Naša spoločnosť GAMATISK, s. r. o. sa zaoberá potlačou reklamných materiálov. Naše služby: - lakovanie UV do B1, blistrové do B2 - potlač tričiek a textilu - PE tašky - transferová, ofsetová a tampónová tlač - kníhtlač - výroba pečiatky - digitálny tlačový ploter VersaCAM (rezanie a tlač na jednom stroji) - digitálna tlač do A3 - ...

Doprava: - dodávka FORD TRANZIT do 3, 5 tony Predaj: - knihárske stroje - kartonážne stroje Predaj a výkup: - použité knihárske stroje - použité kartonážne stroje Tlač knižničnou technikou (bibliofília). Kamenotlač: - tlač litografií pre výtvarníkov

HAMPL - reklamná výroba Reklamná výroba: - firemné štíty - polepy nákladov a dopravných prostriedkov - informačné a reklamné tabule - vizitky - autoplachty - rotačné reklamné plochy - reklamné plachty a vlajky - veľkoplošná digitálna tlač a laminácia - gravírovanie - výroba pečiatok.

REKLAMA & TLAČ PRINTO -reklamné darčeky s potlačou -veľkoplošná tlač - rezaná grafika - náklady, automobily - webové prezentácie -pečiatky, vizitky, etikety -firemné tlačivá, obálky a adresou -kopírovanie -svadobné oznámenia -prepisovačky, mikroceruzky, prívesky -kľúčenky, zapaľovače atď.

Výroba, predaj: -textilná reklama -textilné vyšívanie -strojné vyšivanie, nášivky, aplikácie -sieťotlač, transférová tlač, digitálna tlač, offsetová tlač -tričká, polokošele, mikiny, pracovné obevy, vesty, čiapky, šnúrky na kľúče, tašky, batohy.

Sme špecialistami na ofsetovú, digitálnu a veľkoformátovú tlač. Okrem tlače ponúkame aj polepy áut a nákladov, grafické práce a výrobu webových stránok.

Ofsetové tlačiarne so zameraním na periodiká, knihy a letáky.

Tlačiareň. Grafické štúdio. Tlač. Knihařské spracovanie. Výroba - tlačiva Adresa: Grófstvo č.78, Skřipov 747 41 je iba fakturačná adresa.

Tlačové služby. V našej spoločnosti ponúkame širokú paletu tlačových služieb. Vytvoríme grafický návrh a vyrobíme vizitky, letáky, brožúry či iné propagačné materiály. Tlačíme aj svadobné oznámenia či kalendáre

Potrebujete vyrobiť vizitky alebo pečiatky? Tlačiareň AKORD Chomutov bola založená v roku 1991 a od svojho začiatku sa venujeme ofsetovej tlači. Postupom času sme našu činnosť rozšírili o ďalšie polygrafické služby, výrobu pečiatok, kníhtlač, digitálnu tlač s moderným predtlačovým štúdiom, veľkoformátovú tlač, rámovanie, lamináciu, paspartovanie, ...

Tlač: -vizitky, -svadobné oznámenia, -PF priania

Komplexné tlačiarenské služby: -hlavičkové papiere.