Atramentové a laserové tlačiarne sú aktuálne najpoužívanejšie. Pre ich používanie je nutné dokúpiť cartridge alebo tonery. Ak chcete ušetriť miesto v pracovni, kúpte si multifunkčnú tlačiareň, ktorá funguje aj ako kopírovacie zariadenie a skener v jednom.

Výroba webových stránok, návrhy mobilných aplikácií a tvorba log a firemných tlačovín.

Tlač: - vizitky, letáky, tlačivá a samolepky.

Sortiment na označovanie textilu, bielizne, odevov a kožiarskych výrobkov: - tlačené textilné etikety - vytkávané etikety - výtvarné návrhy - visačky. Vyrábame etikety s hlavičkou Vašej firmy (logom), pracími inštrukciami a informáciami o materiálovom zložení Vašich výrobkov. Tlač môže byť až trojfarebná na vrchnú strane, ...

Tlačiareň. Služby: -ofsetová, digitálna a veľkoformátová tlač -návrhy grafiky -polepy áut -pečiatky -kompletné reklamné služby.

Služby, výroba: -ofsetová tlač -malonákladová digitálna tlač -scanovanie -kopírovanie -reklamný tovar -knihárske služby -kartonáž -DTP štúdio -ďalšia reklamná činnosť.

Reklamná agentúra: - veľkoformátová tlač - polepy automobilov - vonkajšia reklama

Činnosť: - potlač textilu Predaj: - reklamný textil

Vydavateľstvo, vydavateľstvo. Tlačiareň, tlačiarenské práce: -ofsetová tlač Romayor314 - 331x488 mm Adast Dominant-370x515 mm -kníhtlač, knihárske práce -fotosadzba -číslovanie, perforovanie tlačív, dotlač -bibliofilská tlač -štvorfarebná tlač do formátu A3. Výroba: -vizitky, pozvánky, listové obálky, pohľadnice, svadobné ...

Digitálna ofsetová tlač, mailing a väzba kníh.

Ponúkame poradenstvo v oblasti marketingu. vykonávame na zákazku maľby na stenu, grafiku, tvorbu webových stránok, tvorba bannerov, fotografie, tlač a návrhárstvo.

Digitálna tlač čiernobiela aj farebná - čiernobiela tlač do formátu A0+ Výroba - strojové a krúžkové väzby

Sieťotlač, polygrafická výroba, tampónová a digitálna tlač.

Polygrafická výroba. Kopírovanie: -farebné -čiernobiele. Tlač: -ofsetový

Ateliér Longin Služby: Grafické spracovanie tlačovín: -letáky. -katalógy. -kalendáre. Tlač: -sieťotlač. -malonákladová digitálna tlač. -veľkoformátová plnofarebná tlač. DTP štúdio: -farebné retuše. -scanovanie fotografií. Prenájom: -veľkoplošné billboardy.

Služby: -kopírovanie -tlač -grafické práce

Reklamná agentúra - svetelná reklama - promo akcie - výstavy, výzdoba sál - DTP štúdio, grafické návrhy - digitálna tlač - fotoateliér

Služby: -tvorba reklamných fotografií -grafika -tlač

Ponúkame sieťotlač a tampónovú tlač. Dodávame tašky, tričká a reklamné predmety s potlačou. Tlačíme na drevo, sklo, plasty. Vyrábame cedule a obtlačky. Vykonávame drobné úpravy a opravy odevov, výmeny zipsov, nápletov a iné šijacie práce.

Služby: -digitálna tlač fotografií

Tlač a činnosti súvisiace s tlačou. Výroba plastových výrobkov. Výroba gumových výrobkov. Sieťotlač a výroba reklamných predmetov z plastov, tácok s protišmykom, stojančekov pre pivné tácky atď.Vrátane UV farieb, Zákazková výroba.

Prepis LP vinylov na CD, tlač fotografií, predaj RC modelov a príslušenstva pre 3D tlačiarne.

Služby: -reklama -ofsetová, digitálna tlač -produktové foto -grafický dizajn. -fóliová reklama.

Výroba reklám: - na dopravné prostriedky - na výklady - infotabule - interiérové popisky - veľkoplošná tlač - reklamné pútače a stojany - potlač autoplachiet - tlač na markízy - samolepky - imitácia pieskovania na sklá - grafika pre expozície... - reklamné tričká.