Telekomunikačné a spojové služby nezahŕňajú iba klasické telefónne spojenie, ale aj internetové pripojenie firiem a domácností, káblovú a digitálnu televíziu alebo realizáciu multimediálnych sietí či iné rozhlasové a rádiokomunikačné služby.

Projekcia, výstavba: -telekomunikačných sietí. Služby: -poskytovanie internetu. -digitálna televízia. -VoIP telefónie.

Spoločnosť DAMOVO Česká republika s.r.o. je súčasťou nadnárodnej spoločnosti DAMOVO Group, poskytuje riešenia a služby so zameraním na podnikové komunikácie a informačné technológie.

Svojim zákazníkom pomáhame udržať krok s dobou, ktorá je stále rýchlejšia a stále viac orientovaná na digitálne technológie. Žijeme v digitálnej dobe a naším zámerom je, aby naši zákazníci nielen využívali najmodernejšie technológie, ale súčasne mysleli dopredu. Tým môžu získať potrebný náskok pred konkurenciou. Snažíme sa, aby sme boli v ...

Ponúkame ucelené portfoilo produktov a služieb v oblasti hlasových a dátových komunikácií a výpočtovej techniky.

TelePlus s.r.o. pôsobí v niekoľkých oblastiach telekomunikačného a softvérového trhu.

Ponuka služieb v oblasti telekomunikácií, informačných technológií, zabezpečovacej techniky a slaboprúdových riešení. Faccility manažment. Marketing.

Konzultačná a projektová činnosť v oblasti telekomunikácií.

Oficiálny PARTNER spoločnosti VODAFONE poskytuje - starostlivosť firemným zákazníkom franchisovej predajne

Poskytovateľom internetového pripojenie, digitálnej televízie a hlasových služieb v kladenskom okrese

Prevádzkujeme káblovú televíziu, vysokorýchlostný internet a IP telefóniu na území Českej republiky. Prevádzkareň: Nádražní 115, 560 02 Česká Třebová

Telekomunikačné služby - internetové pripojenie - volanie z pevnej linky s možnosťou VOIP - prevádzka, inštalácia Wi-Fi.

Medzinárodná integrovaná prenosová sieť pre obchodné telekomunikácie, globálne dátové, hlasové a IP služby, pokrývajúce 220 krajín a teritórií.

Služby: - pripojenie k internetu - televízia Kuki, HBO GO

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Služby: - pripojenie k internetu - hlasové služby - VOIP volanie cez internet

Služby v oblasti hlasových služieb VoIP, správy počítačovej siete, vstupných systémov, dohľad na servery, konzultačná činnosť.

Dodávka - informačné technológie, notebooky, monitory, tlačiarne, kopírky - softvér, hardvér - telekomunikačná technika Služby - správa sietí - webhosting - hlasové a dátové služby

Služby: - pripojenie k internetu - televízia - volanie.

Služby - facility management - výstavba sietí mobilných operátorov - recriut management - realitné služby.

Služby, zaistenie: - telekomunikačné služby - pripojenie na internet - digitálna televízia - volanie.

Mediálne zastúpenie webov predovšetkým z oblasti informačných technológií a telekomunikácií. Pre firmy pripravujeme na mieru internetové reklamné kampane a ďalšie marketingové služby. Pomôžeme vám nájsť riešenie podľa vašich predstáv.