Telekomunikačné a spojové služby nezahŕňajú iba klasické telefónne spojenie, ale aj internetové pripojenie firiem a domácností, káblovú a digitálnu televíziu alebo realizáciu multimediálnych sietí či iné rozhlasové a rádiokomunikačné služby.

Firma zaoberajúca sa telekomunikáciou, rádiokomunikáciou a satelitnou komunikáciou. Strategický partner firiem EADS, Siemens a Raytheon.

itself s.r.o. je rýdzo česká spoločnosť pôsobiaca v oblasti telekomunikácií. Už 25 rokov sme spoľahlivým telekomunikačným partnerom pre našich zákazníkov. Stavili sme na investície do technológií, rozširovanie sietí a kvalitu poskytovaných služieb. Prevádzkujeme vlastnú optickú chrbticovú sieť s dĺžkou viac ako 2 200 km po celej Českej ...

kompletné dodávky v odboroch slaboprúdových a silnoprúdových rozvodov, zariadení a systémov. - zriaďovanie, montáž, údržba a servis telekomunikačných zariadení - poskytovanie telekomunikačných služieb - výroba, inštalácia a opravy elektronických zariadení

Vývoj, výroba: - mikrovlnné spoje Služby: - dátové (internet, server hosting) - hlasové.

Služby: - internetové pripojenie - VoIP telefón

Internet, telefón, televízia. Poskytovateľ internetového pripojenia. Telekomunikačné služby: - telefón. Pripojenie televízneho vysielania.

Služby: - internetové pripojenie - televízia a telekomunikačné služby

Poskytovateľ telekomunikačných služieb - Internet, Telefónu, Televízie, sledovanitv.cz a Webhostingu.

Maloobchod, predaj, e-shop: -výpočtová a kancelárska technika Služby: -Internetové pripojenie -VoIP -televízia

Pripojenie k internetu - príjem televízie - telefónne služby.

Internetové a multimediálne služby - internet - televízia - počítačové siete.