Starostlivosť o telo zahŕňa nielen kozmetické salóny, ale aj predaj kozmetických potrieb, ambulancie estetickej medicíny a ordinácie plastickej chirurgie. Masážne, rehabilitačné centrá, športové zariadenia a ďalšie miesta dokážu udržať vaše telo v kondícii

Rekondičné a relaxačné masáže - masáže lávovými kameňmi - lymfatické masáže.

Sme skrášľujúce estetické centrum v oblasti neinvazívnej liposukcie, omladzujúcich, relaxačných a kozmetických služieb. Poskytujeme ošetrenie: bezbolestná liposukcia, odstránenie celulitídy, kryolipolýza, omladenie pleti, lymfodrenáž, liposukcia zmrazením a telové zábaly.

Masážny salón - masáže klasické, relaxačné - masáž lávovými kameňmi - indická masáž hlavy - manuálna lymfodrenáž.

Služby: - masáže - zdravotné cvičenia - relaxácia. Predaj: - masážne oleje. Pobočka Praha: Mrštíkova 2452/1a Praha 10 - Vinohrady

Našou hlavnou činnosťou je vykonávanie thajských masáží špeciálne vyškolenými terapeutkami z Thajska, ktoré majú dlhoročné skúsenosti s masážami v rôznych zahraničných rezortoch a kúpeľoch.

Kozmetický salón: -ošetrenie pleti francúzsku kozmetikou firmy SOTHYS a DARPHIN -permanentný make-up -manikúra -starostlivosť o telo.

Pedikúra U ELLÍ Ponúkame kozmetické služby dámske aj pánske, manikúry. Lakovanie prírodných nechtov shellac cnd. švajčiarska pedikúra bez použitia nástrojov alebo frézok, calluspeeling úplne odstráni popraskanú kožu a tvrdé mozole rýchlo a jednoducho.P-shine a iné služby.

Refresh Point Vykonávam masáže a pedikúru rôzneho druhu.

Služby: - vizážistka - líčenie - fotomake-up

Služby - lymfatické, zdravotné masáže - relaxačné zábaly

Služby: - masáže - masáž lávovými kameňmi - tehotenská masáž - reflexná terapia.

Služby: - kraniosakrálna terapia - masáž horúcimi lávovými kameňmi.

Služby: - nechtová modelácia - zdobenie gélových nechtov.