Starostlivosť o telo zahŕňa nielen kozmetické salóny, ale aj predaj kozmetických potrieb, ambulancie estetickej medicíny a ordinácie plastickej chirurgie. Masážne, rehabilitačné centrá, športové zariadenia a ďalšie miesta dokážu udržať vaše telo v kondícii

Vlasová poradňa: - riešenie problémov s vlasmi alebo vlasovou pokožkou.

Modeláž nechtov gélom a akrylom. Predaj nechtovej a telovej kozmetiky.

Kozmetické štúdio: - lymfo masáž - chudnutie - masáže - infrasauna - kompletné omladenie pleti - odstránenie podbradku, spevnenie pleti - liečba akné - detoxikačné programy - akupunktúra - byliny - bielenie zubov.

Ponúka služby v odboroch: Kaderníctvo Kozmetická starostlivosť Pedikúra - nechtový dizajn Masáže - klasické - regeneračné - čínske - thajské - havajské - medové - anticelulitídové - indické relaxačné, ...

Kaderníctvo a požičovňa svadobných a slávnostných šiat. Kozmetika.

Relaxácia, liečba, odpočinok, denné kúpele, fyzioterapia, masáže, cvičenie v telocvični, detoxikácia, programy pre tehotné, reflexoterapia, alternatívna medicína, poradenstvo vo výžive, chudnutie!

salón poskytujúci služby: Kaderníctvo Kozmetika Manikúra Solárium

Kaderníctvo. Kozmetika. - Vacushape Pedikúra: - manikúra - modelácia nechtov - masáže Výživové poradenstvo

Masážny salón ponúka: -tradičné japonské masáže -reflexná masáž chodidiel -aroma masáž

Zaoberáme sa laserovou terapiou a vykonávame bezbolestné epilácie laserom pre udržanie hladkej pokožky na nohách, rukách, v trieslach aj v tvári. Zákrok je takmer bezbolestný a robíme ho celoročne.

Poskytujeme služby: - kozmetické a vizážistické štúdio - ošetrenie pleti - parafínové zábaly - image poradenstvo

Vizážistka - poradenstvo v oblasti líčenia - svadobné líčenie, líčenie do televízie a foto líčenie

Poskytuje služby: Kaderníctvo Manikúra Solárium

Fitstudio Sun - športové centrum poskytujúce komplexné služby v oblasti aerobic, fitness, regenerácie a kozmetiky ako v mieste tak na pobytových kurzoch v tuzemsku aj zahraničí.

Kozmetické služby a prístrojová kozmetika Duolift Expert. Depilácia.