Starostlivosť o telo zahŕňa nielen kozmetické salóny, ale aj predaj kozmetických potrieb, ambulancie estetickej medicíny a ordinácie plastickej chirurgie. Masážne, rehabilitačné centrá, športové zariadenia a ďalšie miesta dokážu udržať vaše telo v kondícii

Prevádzkujeme luxusné solárne štúdio. K dispozícii je 7 moderných solárií. Ďalej ponúkame predlžovanie rias metódou riasa na riasu či formovanie postavy vďaka modernej vibračnej plošine FLABéLOS. Predávame solárnu kozmetiku.

Fitcentrum. Sauna s ochladzovacím bazénom. Solárium. Predaj: - doplnky výživy - vitamíny - potreby na cvičenie. Služby osobného trénera a masáže. Športové programy pre študentov a zamestnancov. Lyžiarske kurzy.

Služby: - face lifting - zväčšenie pier - omladenie rúk

Ubytovanie Cisárová Věra poskytuje ubytovanie.

Centrum estetickej dermatológie a dermatologické ordinácie MUDr. Květoslava Nováková poskytuje profesionálnu starostlivosť o Vašu pleť a telo. Nájdete nás v Košiciach na ulici Krokova. Služby našej ambulancie: - kožná lekárka - dermatologické ambulancie - liečba kožných chorôb - estetická dermatológia - odstránenie kožných výrastkov, ...

Kozmetické a vizážistické služby: - ošetrenie pleti - masáž tváre a dekoltu - trvalá na riasy - farbenie mihalníc a obočia - make-up - depilácia.

Kaderníctvo: - pánske - dámske - detské - farbenie, melírovanie vlasov - spoločenské svadobné účesy.

Kozmetický salón: - kozmetika (celkové ošetrenie pleti, ultrazvukové špachtľa, anticelutidní zábaly) - riasy (farbenie, predlžovanie, trvalá, lepenie kamienkov Swarovsky, Semipermanentný riasenka) - masíže (liftingová, limfatická) - depilácia.

Nový Barbers v Košiciach. Meníme povesť pánskeho holičstvo a klasických strihov v new school ako je napríklad Hair Tatto a alebo Razor fade Pompadour.

Rozmaznávajte vlasy - kaderníctvo. Používame prírodnú kozmetiku, Cruelty free, bez parabénov a sulfátov.

Vlasové štúdio - kaderníctvo. Kozmetické štúdio. Starostlivosť o telo - pedikúra.