Uvoľnite sa pri klasickej, thajskej, športovej, lymfatickej masáži alebo pri vákuovej masáži v niektorom z osvedčených masážnych salónov. Masážne služby zahŕňajú rehabilitačné aj uvoľňujúce procedúry, ale aj drobné občerstvenie a zázemie pre relaxáciu.

Relaxačné kúry. Masážne štúdio: -Thajské masáže. -masáž lávovými kameňmi. -indická masáž hlavy. -masáž pre tehotné.

Služby: -kozmetické -kadernícke -celotelový zábal -masáž.

Výklad z kariet Anjelská terapia Masáže

Masáže a kozmetika Reiki - hovorí plynule po nemecky Masáže a kozmetické služby Janette Kuchernig e-mail: janette.kuchernig@seznam.cz telefón: 777 308 383 RELAXAČNÁ, REKONDIČNÁ A ŠPORTOVÁ MASÁŽ Šija 20 minút 100, - Chrbát a šija 30 minút 250, - Predné strany nôh 30 minút 150, - Zadné strany nôh 30 minút 150, - Dolné končatiny 45 ...

Športové a relaxačné masáže, lymfodrenáže, reflexológia Klasická pedikúra Infrasauna

Naše služby: - kometika - kaderníctvo - masáže - nechtová modeláž.

Maloobchod: - športové potreby - športový textil. Služby: - klasická masáž - myostimulátor - nastreľovanie náušníc. Predaj: - výživa pre športovcov - bylinky.

Kaderníctvo: -dámske -pánske -bezbolestná liposukcia -masáže Masáže Michal Žáža tel: 720114300.

Nový moderný salón v centre Mladej Boleslavi poskytujúci komplexné služby. Kaderníctvo, kozmetika, pedikúra, manikúra, masáže. SALON FOR YOU sa špecializuje na luxusné svadobné a spoločenské účesy. Prezentujeme najnovšie trendy a ponúkame poradenstvo vo všetkých oblastiach poskytovanej starostlivosti.

Výživová poradňa -masáže -spining

Kozmetické služby. Neinvazívna liposukcia EXILIS. Ultrazvuková rejuvenácia EXILIS. Kaderníctvo. Manikúra, nechtový dizajn. Masáže. Solárium. Vizážista. Svadobné a spoločenské líčenie.

Športové a relaxačné masáže, reflexná terapia.

Masáže Praha. Ponúkam klasické relaxačné, rekondičné a športové masáže v Prahe a okolí. Pôsobím ako mobilný masér so všetkým potrebným vybavením vrátane skladacieho lehátka. Masírujem u vás doma, na chalupe alebo napríklad niekde v prírode. Ďalej ponúkam masáže v hoteloch, pre firmy ako vhodný benefit pre zamestnancov. Cena vždy dohodou.