Uvoľnite sa pri klasickej, thajskej, športovej, lymfatickej masáži alebo pri vákuovej masáži v niektorom z osvedčených masážnych salónov. Masážne služby zahŕňajú rehabilitačné aj uvoľňujúce procedúry, ale aj drobné občerstvenie a zázemie pre relaxáciu.

Služby: - tradičná čínska medicína - akupunktúra - masáže.

Kozmetické ošetrenie všetkých typov pleti, mikrodermabraze, chemický peeling, enzým. peeling, galvanická žehlička predlžovanie rias, farbenie a úprava obočia, líčenie, parafínové zábaly, depilácia, lymfodrenáž prístrojová aj manuálna, ..predaj kozmetiky a drobných bytových doplnkov.

Masáže. Lymfodrenáže. Tejpovanie. Lifting. Bankovanie. Akupresúra. Moxovanie.

Relaxačné štúdio Pohoda: - poradňa pre rozvoj osobnosti - poradenstvo pre duchovného zdravia - celostná medicína - reiki - čistenie čakier - masáže.

Služby: -masáže. -rekondičné masáže. -relaxačné masáže. -masáž horúcimi kameňmi. -dornova metóda.

Služby: -kaderníctvo, tel.: 721220331 -kozmetika, tel.: 607677297 -manikúra, tel.: 602474646 -pedikúra, tel.: 602404405 -masáže, tel.: 777844940

Služby - kozmetika, ošetrenie pleti - masáže - aromaterapia

Masáže. Fyzioterapia. Chudnutie. Soláriá. Vodoliečba. Magmetoterapia.

E-shop, predaj - zdravá výživa Výživové poradenstvo Naturopatická poradňa Masáže Regresná terapia

Masáže: - športové - zdravotné - reflexné - čínske - lymfatické - jin-gong.

Alternatívna medicína, liečiteľ: - diagnostika - masáže - produkty čínskej a tibetskej medicíny - meranie energetických dráh - energetické pôsobenie.

Poradenstvo: - v oblasti zdravého životného štýlu. Predaj: - produkty na prevenciu a upevnenie zdravia na báze starej čínskej a tibetskej medicíny - produkty na starostlivosť o chrup, pleť, v lasy. Masáže.

Relaxačné a regeneračné služby: - masáže - rehabilitačné cvičenia - elektrogymnastika - suché uhličité kúpele - solárium - Kneippove šliapacie kúpele.

Homeopatické poradenstvo. Masáže - relaxačná, športová a čínska tlaková masáž, čínska masáž nôh An Mo. Aurická typológia. Sviečkovanie uší. Predaj výrobkov TianDe. Predaj minerálov, soľných svietnikov, aromatických a ušných sviečok. Predaj organických čajov.

Masáže športové, klasické, indické, medové, aróma

Masáže športové, regeneračné, lymfatické, reflexné tváre i chodidiel, ajurvédske, a ďalšie

Kaderníctvo Kozmetika Thajské masáže - lymfatické prístrojové masáže - masáže lávovými kameňmi

Sauna: - tel.: 775669822 - fínska. Masérske služby, masáže: - tel.: 602544553 - relaxačný - zdravotné - špeciálne. Zábaly: - tepelné na chudnutie (samozahrievajúce sa) - z rias na chudnutie a odstránenie celulitídy - na spevnenie pokožky (tvarujúca) - relaxačné s nasýtenými minerálmi. Poradenstvo v oblasti prírodných ...