Uvoľnite sa pri klasickej, thajskej, športovej, lymfatickej masáži alebo pri vákuovej masáži v niektorom z osvedčených masážnych salónov. Masážne služby zahŕňajú rehabilitačné aj uvoľňujúce procedúry, ale aj drobné občerstvenie a zázemie pre relaxáciu.

Kaderníctvo: -dámske -pánske -bezbolestná liposukcia -masáže Masáže Michal Žáža tel: 720114300.

Nový moderný salón v centre Mladej Boleslavi poskytujúci komplexné služby. Kaderníctvo, kozmetika, pedikúra, manikúra, masáže. SALON FOR YOU sa špecializuje na luxusné svadobné a spoločenské účesy. Prezentujeme najnovšie trendy a ponúkame poradenstvo vo všetkých oblastiach poskytovanej starostlivosti.

Kozmetický a vizažistický salón. Služby: -starostlivosť o pleť -prístrojové ošetrenie, mikrodermoabrazia -ultrazvukové sýtenie pleti -skinscrubber-lifting pleti -laser -oligen terapia -permanentný make up -predaj pleťovej kozmetiky ALCINA, MARIAGALAND -micro camera, kamerová diagnostika tváre -dermolysa -rozšírenie služieb o ...

Masáže. Sauna. Lymfoven. Infračervený žiarič. Bankovanie. Lávové kamene.

Masáže, masérske služby. Kozmetika, vizážistika.

Služby: -solárium, infrasauna - klasické masáže - manikúra - flabélos.

Kaderníctvo - strihanie - melírovanie - farbenie - trvalá Kozmetika Masáže

Výživová poradňa -masáže -spining

Kozmetické služby. Neinvazívna liposukcia EXILIS. Ultrazvuková rejuvenácia EXILIS. Kaderníctvo. Manikúra, nechtový dizajn. Masáže. Solárium. Vizážista. Svadobné a spoločenské líčenie.

Kadernícke a kozmetické služby, predlžovanie vlasov, vizážistiku, manikúru, pedikúru, modeláciu nechtov, masáže a nastreľovanie náušníc.

Služby: -kozmetika -manikúra -pedikúra -masáže -zábaly.

Chvíle relaxácie a pohody nájdeš pri erotickej masáži. Navštív náš prehľadný katalóg s ponukou erotických masáží z celej ČR (Praha, Brno, Olomouc a ďalšie). V katalógu sú prezentované desiatky erotických masérok a tie si medzi nimi určite vyberieš tú svoju.

Ponúkam relaxačné a biodynamické masáže proti stresu a únave, na odpočinok, uvoľnenie a regeneráciu i terapie pre osobný rast a sebapoznanie. Relaxačné masáže: klasická masáž, čínska energetická masáž, havajská masáž lomi lomi, lávové kamene, medová masáž, Breussova masáž, reflexná terapia, Reiki. Biodynamické masáže: biorelease masáže na ...

Masérske, rekondičné a regeneračné služby. Cvičenie Jógy.

Služby: -pedikúra -manikúra -depilácia -masáže -vizážistka.

Služby: -pedikúra -manikúra -depilácia -masáže -vizážistka.

Salón Oxi. Služby: -masáže lávovými kameňmi -aromaterapia -rekondičná masáž -masáž nôh (reflexológia plôšky nohy) -tadiak sviečky -Dornova metóda -Breussova masáž -ošetrenie energiou Reiki -Bambusová masáž -lymfatické masáže -bankovanie -moxovanie -mobilizačná technika.

Služby: -masáže point a anticelulitídové -škoricové zábaly.

Služby: -masáže klasické, regeneračné -ozdravné metódy -predaj kozmetiky.

Služby: -masáže klasiké a športové.

Masáže, modeláž nechtov, pedikúra.