Uvoľnite sa pri klasickej, thajskej, športovej, lymfatickej masáži alebo pri vákuovej masáži v niektorom z osvedčených masážnych salónov. Masážne služby zahŕňajú rehabilitačné aj uvoľňujúce procedúry, ale aj drobné občerstvenie a zázemie pre relaxáciu.

Kozmetika - povrchové čistenie - úprava a farbenie obočia - trvalá na riasy - líčenie denné, svadobné i slávnostné - kozmetické masáže - nebolestivé ošetrenie vrások - lifting tváre - prírodné kozmetické ošetrenie viečok i celej tváre - epilácia voskom a cukrovou pastou - zábaly škoricové a parafínové - ...

Masáže klasické, medové, lymfatické - masáž s lávovými kameňmi - reflexná terapia - masáže proti celulitíde

Výklad z kariet Anjelská terapia Masáže

Masáže: -lymfatické, športové až čínske -reflexná terapia, odstránenie stresu.

Masáže: -cvičenie pre tehotné -elektroliečba -ultrazvuk -magnetoterapia -laserová terapia.

Masáže a kozmetika Reiki - hovorí plynule po nemecky Masáže a kozmetické služby Janette Kuchernig e-mail: janette.kuchernig@seznam.cz telefón: 777 308 383 RELAXAČNÁ, REKONDIČNÁ A ŠPORTOVÁ MASÁŽ Šija 20 minút 100, - Chrbát a šija 30 minút 250, - Predné strany nôh 30 minút 150, - Zadné strany nôh 30 minút 150, - Dolné končatiny 45 ...

Masáže, klasické, energetické masáže, lymfatické masáže, reflexné.

Služby - masáže. Thajské masáže, masérky kombinujú tradičné thajské masážne techniky ako napríklad reflexológiu, akupresúru, panenské oleje, masážne balíčky s bylinkami, kokosom, zázvorový detox, coffee slim, anti-age starostlivosť o pleť a ďalšie.

Masáže: - športové - zdravotné - reflexné - čínske - lymfatické - jin-gong.

Kompletné kozmetické služby. Prevádzka vertikálneho solária, rôzne druhy masáží, tantrické masáže, odstránenie tetovania.

Služby: -masáže, masírovanie: -klasické - na uvoľnenie stuhnutého svalstva, zmiernenie bolesti a napätie -lymfatické - na posilnenie imunity, odvodňovacie a detoxikačný účinok -medové - oživujú celý organizmus, pri nespavosti, vyčerpanie v dôsledku stresu a bolestiach hlavy nervového pôvodu -masáže lávovými kameňmi ...

Ultrazvuková liposukcia Oxygenoterapia - uhličité kúpele Masáže.

Služby: -kozmetika. -kaderníctvo. -masáže.

Mobilné masáže až do domu: - regeneračné - športové - relaxačný - poradenstvo v oblasti zdravia a pohybovej aktivity.

Alternatívna medicína, liečiteľ: - diagnostika - masáže - produkty čínskej a tibetskej medicíny - meranie energetických dráh - energetické pôsobenie.

Poradenstvo: - v oblasti zdravého životného štýlu. Predaj: - produkty na prevenciu a upevnenie zdravia na báze starej čínskej a tibetskej medicíny - produkty na starostlivosť o chrup, pleť, v lasy. Masáže.

Kozmeticky salón v Brne. Vykonávame všetky kozmetické úpravy. Depilácia, liposukcia, masáže. Viac informácií na našich internetových stránkach.

Relaxačné a regeneračné služby: - masáže - rehabilitačné cvičenia - elektrogymnastika - suché uhličité kúpele - solárium - Kneippove šliapacie kúpele.

Masáže klasické, medové, thajské, lymfatické, havajské, prstienkové - indická masáž hlavy - antistresová masáž - reiki - psychoterapia pomocou EFT a kineziologického testu

Masérske, rekondičné a regeneračné služby

Salón krásy: - solárium - kozmetika - kaderníctvo - manikúra - masáže

Ponúkam masáže pre zdravie a relaxáciu. Reflexnú, klasickú, dotykovú, relaxačnú, protimigrénovú, tehotenskú a havajskú masáž, bankovanie, masáž horúcimi mušľami, manuálnu lymfodrenáž, Dornovu metódu, kineziotaping, riešenie úponových bolestí, mobilizačnej techniky a špeciálne cviky.

Kaderníctvo Kozmetika - liposukcia Manikúra - pedikúra - modelácia nechtov Masáže

Kozmetika Andrea vykonáva tieto služby: - kozmetické ošetrenie pleti a dekoltu - lymfodrenáže - LYMFOJETT-6 - pedikúra - manikúra, modelácia nechtov (acrygel, gél) - parafínové zábaly, P-Shine - rekondičné a relaxačné masáže - masáž lávovými kameňmi - čokoládová masáž - rašelinové zábaly - svadobné líčenie.