Uvoľnite sa pri klasickej, thajskej, športovej, lymfatickej masáži alebo pri vákuovej masáži v niektorom z osvedčených masážnych salónov. Masážne služby zahŕňajú rehabilitačné aj uvoľňujúce procedúry, ale aj drobné občerstvenie a zázemie pre relaxáciu.

Masážne štúdio: -Dornova metóda -masáže regeneračné -bankovanie -manuálna lymfodrenáž -SM systém -masáže lávovými kameňmi.

Hľadáte kvalitné kaderníctvo a kozmetické štúdio v Brne? Potrebujete učesať na svadbu alebo ples? Túžite po masáži? Navštívte nás. Naše prevádzkarne v Brne – Tuřanoch a Modřiciach Vám ponúkajú široké spektrum služieb. V oboch prevádzkach je dámske, panské a detské kaderníctvo. V Brne - Tuřanoch môžete využiť aj služby kozmetického štúdia, ako je ...

Masážne štúdio. Služby: - kraniosakrálna terapia - masáže relaxačné, harmonizačné - bankovanie - lymfatická manuálna drenáž, lymfatická a kozmetická proticelulitídová masáž prístrojom Starvac SP - meridiánová (akupunktúrna masáž) podľa Willyho Penzela - kraniosakrálna terapia cestou hlbokej relaxácie I-II.stupeň - Spinal touch - ...

Masáže čínske, lymfatické, medové, detoxikačné, thajské, tehotenské, detské, rekondičné, športové, relaxačné. Ušné sviece.

Služby - ajurvedské masáže - lymfatické masáže

Masáže. Kinesiotaping, Čínsku masáž TUINA, relaxačná masáž, športová masáž, bankovanie, medová masáž, reiki, reflexológia nôh, lifting a lymfatické masáže.

Masérske, rekondičné a regeneračné služby. -tradičná Thajská masáž -holistická aromaterapeutická masáž -lymfatická masáž -lávové kamene -Reiki.

Praktík východnej medicíny, Majster Reiki, pedagóg voľného času. SLUŽBY: -masérske, rekondičné a regeneračné (pre uzdravenie) -mimoškolská výchova a vzdelávanie KURZY a CVIČENIA -kozmetické služby - lifting (pre omladenie) -REIKI (príliv energie) -Thajské masáže (na uvoľnenie duševného aj telesného napätia) DARČEKOVÉ POUKAZY - predaj ...

Motýlie masáže sú skvelé pre relaxáciu: - uvoľňujú energetické bloky - pomáha organizmu uzdravovať sa - vhodná pre každého - efekt je silný a trvalého charakteru - jedná sa jemné dotyky na končatinách a hlave Tiež možnosť športových masáží.

Služby: -kaderníctvo -kozmetika -manikúra, pedikúra -masáže

Terapia, masáže a starostlivosť o telo: - kozmetické a celotelové terapie - partnerské terapie - pedikúra - vizážistka - predaj kozmetických výrobkov.

Služby: -kozmetika -masáže -manikúra -prednášky, kurzy, semináre

Masážne štúdio. Masérske služby: - lymfatické masáže, lymfatická drenáž - rekondičná masáž - regeneračné masáže.

Služby: -manikúra. -pedikúra. -nechtová modeláž. -kozmetika. -predlžovanie rias. -masáže. -solárium.

Masážne a kozmetické štúdio - kozmtická ošetrenie všetkého druhu prírodnou kozmetikou - depilácia cukrovou pastou - relaxácia, detoxikácia a ozdravenie kože - lifting tváre ručnou metódou - anticelulitídová masáž a ozónový zábal - zábaly zo zelenej kávy - čokoládová masáž a zábal celého tela - ajurvédska celotelová masáž - masáž lávovými ...

Služby: -masáže. -tejpovanie. -shiatsu. -makrobiotické poradenstvo.

Služby: -masáže: -klasické, športové, regeneračné. -bankovanie. -medová masáž. -masáž lávovými kameňmi. -shiatsu.

Služby: -klasické masáže. -reflexná terapia.

Služby: -kozmetika. -masáže. -modelácia nechtov. -japonská manikúra.