Uvoľnite sa pri klasickej, thajskej, športovej, lymfatickej masáži alebo pri vákuovej masáži v niektorom z osvedčených masážnych salónov. Masážne služby zahŕňajú rehabilitačné aj uvoľňujúce procedúry, ale aj drobné občerstvenie a zázemie pre relaxáciu.

Masážny salón ponúka: -tradičné japonské masáže -reflexná masáž chodidiel -aroma masáž

Centrum Monáda. Služby: - masáže - výživové poradenstvo

Tehotenské kurzy: -cvičenie v tehotenstve podporujúce svalstvo k pôrodu -nácvik dýchania a tlačenia -relaxačné cvičenia a plávanie v bazéne -odborná príprava otcov na pôrod -príprava na starostlivosť o dieťa. -šesťnedelský kurz cvičenia na úpravy postavy -odborné poradenstvo v oblasti antikoncepcie. Liečba sterility: -metóda pani ...

Predaj, poradenstvo - bylinkárstvo: -bylinné čaje -bylinné masti, tinktúry, tablety, sirupy, oleje -miešame bylinné čaje na počkanie -poskytujeme masáže SHIATSU.

Kaderníctvo, kozmetika, pedikúra, nechtová modeláž, masáže. Štúdio modrá mačka.

Hotel, ubytovanie. Wellnes. Služby: -masérske -rekondičné -regeneračná.

Dom krásy - relaxačné masáže vonnými olejmi - peelingová masáž - bahenný zábal.

Služby: -posiľovňa -solárium -masáže

Fitcentrum: -aerobic -posiľovňa. Solárium. Masáže. Fitness shop. Veľkoobchod, maloobchod, zásielková služba: -oblečenie pre kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplnky výživy značky OMEGA -proteín-sacharidové nápoje -iónové nápoje -aminokyseliny -Creatín -Pyruvať. Poradenská činnosť.

Fitness štúdio: -posiľovňa. Individuálny tréning s trénerom, tréningový plán. Vybavenie posilňovne značkovými posilňovacími strojmi. Zostavenie jedálnička. Odporúčania, poradenstvo zdravej výživy. Predaj nápojov. Masáže.

Náš salón sa orientuje na tantra masáže v Prahe. Ponúkame masáže pre dámy, pánov aj páry s možnosťou zakúpenia darčekového poukazu. Masáže vykonávajú skúsení maséri aj masérky.

Masérske služby. Masáže, relaxácia: Aurikuloterapia Manuálna lymfatická masáž Horúce lávové kamene Klasická masáž Tradičná thajská masáž Tradičná čínska medicína Lymfoven Kráľovská štvorruká masáž Zábaly.

Verasalon ponúka tieto služby - manikúra, modelácia nechtov - pedikúra - masáže.

Kozmetický a masážny salón, výživové poradenstvo, detoxikácia tela Masáže: - aromaterapia - lávové kamene - tibetskej meške - detoxikačné ošetrenie - reflexná terapia - lymfodrenáže - vákuoterapia - zoštíhľujúce zábaly - moxovanie - terapia boľavý chrbát - dornova metóda - masáž chrbta, rúk a šije po práci s počítačom ...

Originálne thajské masáže v Zlíne.

Masáže- relaxačné, športové, bankovanie a ďalšie.