Každý si chce nejakým spôsobom vylepšovať svoju vizáž. Preto je tu kozmetika, ktorá zahŕňa mnoho rôznych služieb a procedúr. Ošetrenie pleti, líčenie, masáže tváre, či už profesionálne alebo osobné, kozmetika je základ pre akékoľvek skrášľovanie.

Kozmetické štúdio, služby: - kozmetika - chemický peeling.

Kozmetický salón - kozmetické ošetrenie pleti - chemický peeling - líčenie - predlžovanie rias.

Služby: - vizážistika - kozmetika - kurzy líčenia.

JR Štúdio: - kaderníctvo - kozmetika - manikúra, pedikúra - masáže. Adresa: Americká 6 Praha 2

Služby: - manikúra - kozmetika - kaderníctvo.

Služby: - vizážistka - vlasová štylistka - svadobné líčenie a účesy - make up

Anti-Aging Institute ponúka omladzujúce a regeneračné procedúry pre všetky vekové kategórie. Naše exkluzívne originálne prístroje Re-age® a PhotonLife®, svojimi vlastnosťami umožňujú rôzne kombinácie v jednom ošetrení, a tým pádom intenzívnejší účinok. Nikdy nie je možné poškodiť klienta v dôsledku intenzity aplikácie. Naopak každý prístroj má ...

Služby: - kaderníctvo - kozmetika - manikúra - mokrá pedikúra.

Fitštúdio, fitness: - schwinn cycling - pilates - jumping - bosu - port de bras - jungle sports - kamagón - bodyform - alpinning - masáže - lepenie rias - collarium mon amie

Kozmetický salón: - starostlivosť o pleť a telo - salónne tvárové kôry - starostlivosť o telo kozmetikou SOTHYS PARIS Solárium.

Ponúkam IPL, zábaly, depiláciu, vyhladenie vrások, laserové ošetrenie, redukciu celulitídy, revitalizáciu pleti, epiláciu, spevnenie tela a paže, dermo kozmetiku, predlžovanie rias, dopl. fúzov, lymfodrenáž ručnú aj prístrojovú, taping, chudnutie, omladenie, odstránenie žiliek, pigmentácia, vrások, nedokonalostí pleti.

Služby - kozmetika - manikúra, pedikúra - kaderníctvo.

Služby: - predlžovanie a zahusťovanie rias

Služby: - kozmetika - masáže - výživové poradenstvo

Služby - kozmetika - manikúra - pedikúra - depilácia.

Služby: - kaderníctvo - kozmetika - manikúra - pedikúra - solárium

Služby: - kaderníctvo - kozmetika - vizážistika - masáže

Spoločnosť AAshopik.cz je moderná spoločnosť s pevnou pozíciou na existujúcom trhu s najrýchlejším rastúcim internetovým obchodom.

Služby - kozmetika - masáže - manikúra - depilácia.