Každý si chce nejakým spôsobom vylepšovať svoju vizáž. Preto je tu kozmetika, ktorá zahŕňa mnoho rôznych služieb a procedúr. Ošetrenie pleti, líčenie, masáže tváre, či už profesionálne alebo osobné, kozmetika je základ pre akékoľvek skrášľovanie.

salón poskytujúci služby: Kaderníctvo Kozmetika Manikúra Solárium

Vizážistické štúdio: Je dobré vedieť, čo vám pristane: voľba farieb, odevy podľa tvaru postavy, dekoratívna kozmetika v dennom zhone. Individuálne poradenstvo.

Kaderníctvo. Kozmetika. - Vacushape Pedikúra: - manikúra - modelácia nechtov - masáže Výživové poradenstvo

ART štúdio Lenka. Služby: - manikúra - pedikúra - depilácia teplým voskom - kryolipolýza

Zaoberáme sa laserovou terapiou a vykonávame bezbolestné epilácie laserom pre udržanie hladkej pokožky na nohách, rukách, v trieslach aj v tvári. Zákrok je takmer bezbolestný a robíme ho celoročne.

Poskytujeme služby: - kozmetické a vizážistické štúdio - ošetrenie pleti - parafínové zábaly - image poradenstvo

Vizážistka - poradenstvo v oblasti líčenia - svadobné líčenie, líčenie do televízie a foto líčenie

Tetovací salón - vykonávame farebné aj čiernobiele tetovanie, prerábky a úpravy starých tetovaní - ponúkame návrhy originálnych motívov.

Internetový predaj, e-shop: -parfémy -kozmetika -náradie

Kozmetický salón Esthederm je súčasťou moderného a luxusného salónu ALMA BEAUTY RELAX. Kozmetické služby: - globálna diagnostika pleti - ošetrenie zodpovedajúce aktuálnemu stavu pleti - telové ošetrenie Morpho Cellular Care: - telový peeling - telové drenážne sérum a lymfatické masáže - telové zábaly - špeciálne ...

Služby: -rehabilitácia -balneológia -liečebné a relaxačné procedúry -kozmetika

Fitstudio Sun - športové centrum poskytujúce komplexné služby v oblasti aerobic, fitness, regenerácie a kozmetiky ako v mieste tak na pobytových kurzoch v tuzemsku aj zahraničí.

Kozmetické služby a prístrojová kozmetika Duolift Expert. Depilácia.

Kaderníctvo, kozmetika, pedikúra, nechtová modeláž, masáže. Štúdio modrá mačka.