Každý si chce nejakým spôsobom vylepšovať svoju vizáž. Preto je tu kozmetika, ktorá zahŕňa mnoho rôznych služieb a procedúr. Ošetrenie pleti, líčenie, masáže tváre, či už profesionálne alebo osobné, kozmetika je základ pre akékoľvek skrášľovanie.

Salón - kaderníctvo - modelácia nechtov - kozmetika - pedikúra - masáže.

Kozmetické služby -služby v oblasti kozmetiky, vizážistiky a líčenia. Vykonávam čistenie pleti, úpravu aj farbenie obočia a rias.

Služby: -kozmetika -manikúra -pedikúra -masáže

Služby: - kozmetika - kaderníctvo - predlžovanie vlasov - modelácia nechtov - prístrojová pedikúra

Ponúkame prístrojové aj klasické masáže, luxusnú čokoládovú masáž, poradenstvo v oblasti výživy, indickú a anstistresovú masáž hlavy, masáž-lifting tváre, ošetrenie kozmetikou Jafra.

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - kozmetika

Salón Estetika - kozmetika, masáže, infrasauna, tarot terapia, astrológia, aquahealing, reiki, shiatsu.

Salón Anna Hair salón - účesy, strihy aj farba na mieru. Vykonávame svadobné, maturitné a spoločenské účesy v spolupráci s vizážistkou. Zaoberáme sa diagnostikou vlasov aj vlasovej pokožky. Špeciálne školený tím. Predaj vlasovej kozmetiky Loreal Professionnel.

Kaderníctvo. Kozmetika. Predaj kozmetických prípravkov.

Kozmetika. Manikúra, modelácia nechtov. Masáže, fyzioterapia. Solárium. Sauna.

Pedikúra, manikúra. Kaderníctvo. Kozmetika.

Kozmetické služby. -Náparka (zmäkčovadlo) -hlboké čistenie (vypichovanie mílií) -peeling -masáž tváre (dekoltu) -masáž tváre a dekoltu lávovými kameňmi -antistresová masáž hlavy -mikromasáž očného okolia -lifting tváre -priloženie masky.

Kozmetické štúdio: - lymfo masáž - chudnutie - masáže - infrasauna - kompletné omladenie pleti - odstránenie podbradku, spevnenie pleti - liečba akné - detoxikačné programy - akupunktúra - byliny - bielenie zubov.

Služby: - vizážistka Organizovanie: - kurzy líčenia

Prevádzka kaderníckeho a kozmetického salónu.

Kozmetika - permanentný make-up - farbenie obočia a rias - tetovanie - permanentné predlžovanie rias. Nechtové štúdio - modelácia nechtov - pánska manikúra.

Kadernícky salón - kaderníctvo - manikúra - vizážistika.