Kaderníctva ponúkajú služby týkajúce sa krásy a zdravia vašich vlasov. Samozrejmosťou je dámske a pánske strihanie, strihanie detí, masáž hlavy, umývanie a farbenie vlasov, melírovanie, žehlenie, zastrihávanie a predaj profesionálnej vlasovej kozmetiky.

služby: - kaderníctvo Kurzy, školenia. E-shop: - potreby na predlžovanie vlasov - kozmetika.

ponuka: - kadernícke a kozmetické služby - manikúra - pedikúra - modelácia nechtov - depilácia - epilácia

Penzión: - jedno až štvorlôžkové izby. Kozmetické štúdio: - kozmetika - kompletná starostlivosť o pleť tváre, dekoltu a celého tela - manikúra - pedikúra - kaderníctvo - pemanentní make - up - pearcing.

Dámske kaderníctvo. služby: - dámske strihy - farbenie - trvalá - melíry - prelivy - spoločenské účesy.

Sme tradičné pánske holičstvo. Profesionálne upravíme vás účes i fúz a ešte si u nás pochutnáte na poháriku niečoho dobrého. Nájdete nás v Metropoli Zličín a novo aj v OC Chodov.

Naše kaderníctvo na Prahe 6, kadernícke štúdio 49 Vám ponúka kompletné kadernícke služby, pohodlie, rodinou atmosféru, komfort a prácu s najkvalitnejšími vlasovými produktmi. Dámske kaderníctvo, spoločenské účesy: Strihanie vlasov, moderné strihy, farbenie vlasov, prelivy, melírovanie, svadobné účesy, účesy pre slávnostné príležitosti, večerné ...

Studio krásy Esmina - kozmetika - masáže - solárium - manikúra, pedikúra - depilácia - kaderníctvo.

SALON COOL - kaderníctvo - predlžovanie rias - kozmetika - modelovanie nechtov.

Kaderníctvo Kamenická - dámske, pánske, detské - strihanie, farbenie, melírovanie. Kozmetika, služby - kozmetické ošetrenie - tel. 605 806 790.

salón krásy - kaderníctvo - manikúra, pedikúra - kozmetika.

Salon Cherie - kaderníctvo - kozmetika - manikúra, pedikúra - predlžovanie rias.

Neváhajte zavítať do Studia Itta, ktoré sa nachádza priamo v centre Prahy pri Václavskom námestí. Náš salón ponúka kadernícke a kozmetické služby, manikúru a tiež mnoho druhov masáží. Sídlime na adrese Vo svorkách 28/595, Praha 1. Studio, salón, služby: - kaderníctvo - dámske a pánske strihy - umývanie, strihanie a fúkanie vlasov - melír, ...