Kaderníctva ponúkajú služby týkajúce sa krásy a zdravia vašich vlasov. Samozrejmosťou je dámske a pánske strihanie, strihanie detí, masáž hlavy, umývanie a farbenie vlasov, melírovanie, žehlenie, zastrihávanie a predaj profesionálnej vlasovej kozmetiky.

Ubytovanie na súkromí Kaderníctvo Kozmetické služby Manikúra - pedikúra Solárium Masáže

Štúdio krásy Violet ponúka: -kaderníctvo, kozmetiku, masáže -nechtová modelácia -manikúra, pedikúra -relaxačná vaňa, whirpool -permanentný make-up mikroihličkovaním.

Kaderníctvo, holičstvo. Služby: - kreatívne strihanie - farbenie aj melírovanie vlasov - klasické aj spoločenské účesy - ošetrenie vlasov vlasovou kozmetikou - úpravy fúzov. Vlasové poradenstvo.

Kaderníctvo a vlasový dizajn. Vlasový štylistka. Služby: -predlžovanie vlasov metódami keratín za tepla -microring, tresy a pásy, bondy, BRAZÍLSKY KERATÍN -trvalá ondulácia -trvalé narovnanie vlasov -strihanie 3D a 2D podľa najnovších trendov -viacfarebné melírovanie, americké farbenie. Fakturačná adresa: -Južná 15, Hodonin.

Svadobná vizážistka. Ponúkame: - svadobné líčenie - svadobné účesy - poradenstvo - vlasový styling

"VIAC AKO KADERNÍCTVO" Služby: -kadernícke služby (kaderníctvo) vrátane predlžovania a zahusťovania vlasov -permanentné riasy -modeláž nechtov -lepenie šperkov na zuby.

Ponúkam dámske, pánske aj detské kadernícke služby.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu -Veľkoobchod a maloobchod -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie Holičstvo, kaderníctvo

Služby: -kaderníctvo, kadernícke, kaderníčky -pedikúra -masáže.

Služby: -kaderníctvo dámske a pánske.