Starostlivosť o telo zahŕňa nielen kozmetické salóny, ale aj predaj kozmetických potrieb, ambulancie estetickej medicíny a ordinácie plastickej chirurgie. Masážne, rehabilitačné centrá, športové zariadenia a ďalšie miesta dokážu udržať vaše telo v kondícii

Iva Drápelová sa zameriava na výrobu medu, sviečok a svietnikov a na masáže a reflexnú terapiu.

Bc. Mgr. Michaela Carbolová sa zameriava na masáže, maľovanie a výrobu vianočnej a veľkonočnej dekorácie.

Zdravotnícka a ošetrovateľská agentúra. Služby sociálnej starostlivosti od pondelka do piatku v Hodoníne a blízkom okolí. Sociálne služby nie sú hradené zdravotným poistením. Služby: -bežné upratovanie, pomoc pri vedení domácnosti -nákup, donáška liekov a zdravotníckych potrieb -čiastočná aj celková toaleta, holenie -prezlečenie postele, ...

Karla Nečasová prevádzkuje kozmetické štúdio, v ktorom sa zameriava na ošetrenie pleti, make-up, epiláciu, farbenie obočia a rias, nastreľovanie náušníc a mnoho ďalšieho.

DermasineD s.r.o. je ordinácia poskytujúca kozmetické ošetrenie a venuje sa problematike pleti.

Centrum zdravia a krásy poskytuje starostlivosť zdravia, ale aj estetické a relaxačné služby: -plastická chirurgia - optika - gynekológie, očné a ORL ambulancie - tetovací salón - kožná ambulancia - pedikúra ai.

Monument Institut, s.r.o. prevádzkuje salón krásy, v ktorom sa zameriava na ošetrenie pleti a tela a na rôzne druhy masáží.

Dalibor Šták prevádzkuje kaderníctvo, v ktorom využíva kvalitnú vlasovú kozmetiku značky Goldwell.

Masážne štúdio Raj - klasická masáž - ABS masáž - reflexná terapia plosky nohy - masáž lávovými kameňmi - manuálna lymfatická masáž - Dornova metóda - Breussova masáž - zdravotné skupinové cvičenia (Redcord, Bosu, SM-systém)

Marta Macková, DiS. sa zameriava na poskytovanie kozmetických služieb, čistenie pleti, epilácia, líčenie as tým súvisiace činnosti.

Predaj - zmiešaný tovar Hotelový dom - 1 - 3 lôžkové izby so štandardným aj nadštandardným vybavením - každá izba má vlastné sociálne zariadenie s predsieňou a vstavanou skriňou - recepcia s nepretržitou prevádzkou - každodenné upratovanie - bBezpečnostná služba - masážny, kozmetický, kadernícky ...

Služby: - face lifting - zväčšenie pier - omladenie rúk

Masáže, masér: - športové, relaxačné masáže.

Rekondičné a regeneračné masáže. Bankovanie. Dornova metóda.

Masážny salón služby: - masérske, rekondičné a regeneračné služby - masáže klasické - masáže plôšok nôh - detoxikačné masáže.

Športová hala: -fitness centrum -squash -florbal -basketbal -volejbal -masáže -reštaurácia -Ubytovanie.

Spoločnosť Monika Melicharová poskytuje v salóne gélové nechty.

Veronika Kovářová vo svojom kozmetickom salóne ponúka: - pre každého klienta individuálny prístup a ošetrenie priamo na mieru podľa Vašej pleti - permanentný make-up a mezoterapia - IPL prístroj - dokáže odstrániť žilky, pigmentové škvrny, akné, natrvalo odstrániť chĺpky a vykonať fotoomladenie pleti - hĺbkové čistenie pleti (pomocou ...

Mobilné masáže - športové, rekondičné, relaxačné masáže, deep massage, Dornova metóda, Breussova masáž, tejpovanie, lymfotaping a bankovanie.

Hotel. ubytovanie: -jednolůžkové, dvojlôžkové izby -prostorné apartmány súčasťou kúpeľňa s veľkou vaňou, sprchovacím kútom a toaletou, LCD televízor so satelitnými programami a pripojenie k internetu zadarmo -Ubytovanie s wellness.

Kaderníctvo. Profesionálna vlasová kozmetika SUBRINA PROFESSIONAL.

Bc. Petr Pluskal prevádzkuje kozmetický salón zameriavajúci sa na neinvazívnu liposukciu, omladenie tváre, epiláciu, starostlivosť o pleť a na odstránenie celulitídy.

Kozmetické štúdio. Vykonávame kozmetickú terapiu pleti a doplnkové služby, ako je lifting rias a obočia, farebné obočie, farbenie rias alebo fotodynamická terapia.

Penzión, penzión, ubytovanie: -kapacita 18 lôžok -pre menšie skupiny občerstvenia s donáškou na izbu -pre dlhodobo ubytované pravidelné upratovanie izieb -posedenie, návšteva vo vínnej pivnici (vínna pivnica, pivnica). Cenník ubytovania: -1 osoba/noc 13,50 € -2 osoby/noc 700 Kč -3 osoby/noc 1000 Sk -4 osoby/noc 50 € -deti do 15 rokov 180 ...