Starostlivosť o telo zahŕňa nielen kozmetické salóny, ale aj predaj kozmetických potrieb, ambulancie estetickej medicíny a ordinácie plastickej chirurgie. Masážne, rehabilitačné centrá, športové zariadenia a ďalšie miesta dokážu udržať vaše telo v kondícii

Služby: -kaderníctvo dámske, pánske, detské.

Kozmetické štúdio - kozmetický salón, ktorý používa na kozmetické ošetrenie kvalitnú profesionálnu kozmetiku JANSSEN COSMETICS a dekoratívnu kozmetiku Malu Wilz. Dlhodobé zvýraznenie obočia, očných liniek alebo pier permanentným make-upom. Kozmetické služby, služby kozmetičky: - kozmetická starostlivosť o pleť vrátane čistenia - regenerácia a ...

Masér, klasické a reflexné masáže. Lymfatické drenáže.

Kadernícke štúdio. Vykonávame melíry, strihy, farbenie a tónovanie. Predávame vlasovú kozmetiku.

Kadernícke štúdio. Vykonávame melíry, strihy, farbenie a tónovanie. Predávame vlasovú kozmetiku.

Predaj - solárna kozmetika Solárium - infračervená kabína Parafínové zábaly Masáže v masážnom kresle

Masáže relaxačné, regeneračné, rekondičné, športové, čokoládové

masáž klasická, regeneračná, aróma masáž, medová masáž, Breussova masáž, masáž Lomi Lomi, masážnymi sviecami

Svet krásy a odpočinku. Masáže - relaxačnou orientálnou kozmetikou - anticelulitídny - športové - čokoládové - medové.

Služby: -masáže -rekondičné služby -regeneračné služby.

Služby: -masáže havajskej a Breussovej.

Služby: -masáže relaxačné, lymfatické, hawajské, zdravotné -rašelinové zábaly.

Služby: -masáže klasické, relaxačné, aromatické, lávové kamene -tehotenské masáže -pealingy -zdravotné služby -celotelovú kozmetiku.

Naša firma Star salón & spa - Simona Tulejová so sídlom v Karlových Varoch sa špecializuje na kadernícke, kozmetické a iné služby v oblasti starostlivosti o telo. Vykonávame kvalitné služby v oblasti kaderníctva: - strihanie, fúkanie, farbenie, melírovanie, predlžovanie vlasov metódou Great Lengths Rolls Royce - svetová špička v predlžovaní ...

Služby v oblasti kaderníctva, vizáže a líčenia, klasické aj prístrojová kozmetika, manikúra a pedikúra. Vyhladzovanie vrások (botox, kyselina hyalurónová).

Služby: -kaderníctvo -kozmetika -masáže -solárium -fotodepilácia, fotoomladenie -bielenie zubov -nechtový design -predlžovanie rias a vlasov -samoopaľovacie nástreky -power plate.

Predaj - masážne prostriedky - kozmetika - depilácia -predaj- pomôcky pre masérov a študentov TCM. Organizovanie - renegeračné pobyty. Liečebné masáže.

Kozmetické služby. Diagnostika pleti a vlasov prístrojom MicroCamera. Poradenstvo a predaj kozmetiky. Masáže, masérske služba. Mikromasáž. Epilácia. Kozmetika. Farbenie obočia, rias. Líčenie. Mikrocamera.

Služby: -kozmetika -modeláž nechtov -masáže.

Služby: -kaderníctvo -pracujeme so značkou Schwarzkopf.