Starostlivosť o telo zahŕňa nielen kozmetické salóny, ale aj predaj kozmetických potrieb, ambulancie estetickej medicíny a ordinácie plastickej chirurgie. Masážne, rehabilitačné centrá, športové zariadenia a ďalšie miesta dokážu udržať vaše telo v kondícii

Chvíle relaxácie a pohody nájdeš pri erotickej masáži. Navštív náš prehľadný katalóg s ponukou erotických masáží z celej ČR (Praha, Brno, Olomouc a ďalšie). V katalógu sú prezentované desiatky erotických masérok a tie si medzi nimi určite vyberieš tú svoju.

Ponúkam relaxačné a biodynamické masáže proti stresu a únave, na odpočinok, uvoľnenie a regeneráciu i terapie pre osobný rast a sebapoznanie. Relaxačné masáže: klasická masáž, čínska energetická masáž, havajská masáž lomi lomi, lávové kamene, medová masáž, Breussova masáž, reflexná terapia, Reiki. Biodynamické masáže: biorelease masáže na ...

Kozmetické, vizážistické alebo štylistické poradenstvo.

Vizážistické a kozmetické štúdio Kozmetický servis nemeckou značkou Alcina: - masáž tváre, krku, dekoltu - masáž očného okolia - salónne kôry - depilácia teplým voskom - farbenie rias a obočia - permanentný make-up. Vizážistický servis: - premeny-spolupráca s kaderníkom a módnym salónom - spolupráca s fotografom - líčenie na módne ...

Masérske, rekondičné a regeneračné služby. Cvičenie Jógy.

kozmetické štúdio, modeláž nechtov, predlžovanie rias.

Služby: -pedikúra -manikúra -depilácia -masáže -vizážistka.

Služby: -pedikúra -manikúra -depilácia -masáže -vizážistka.

Salón Oxi. Služby: -masáže lávovými kameňmi -aromaterapia -rekondičná masáž -masáž nôh (reflexológia plôšky nohy) -tadiak sviečky -Dornova metóda -Breussova masáž -ošetrenie energiou Reiki -Bambusová masáž -lymfatické masáže -bankovanie -moxovanie -mobilizačná technika.

Služby: -masáže point a anticelulitídové -škoricové zábaly.

Služby: -masáže klasické, regeneračné -ozdravné metódy -predaj kozmetiky.

Služby: -masáže klasiké a športové.

Fitness centrum: - posilňovňa - solárium - aerobic - indoor - cycling.

Kozmetika Liberec - Alla Beauty & Relax - kozmetický salón v centre Liberca. Rekvalifikačné kurzy kozmetička, všetky kozmetické služby, líčenie, vizážistika. Luxusná starostlivosť v nadštandardnom prostredí.

Masáže, modeláž nechtov, pedikúra.

Služby: -masáže klasické, lávovými kameňmi, thajské, bylinnými mešcami, čokoládové -prístrojová presoterapia.

Služby: -masáže klasické, rekondičné, bankovanie, lymfodrenáže, lávové kamene. Masáže robíme aj u zákazníka doma.

Služby: -masáže do do domu klasické, rexlefné -masáže nôh -konzultácia zdravotného stavu -alternatívna medicína.

SALON NEFERTITI Služby: -Masáže medové, klasické, havajské, relaxačné, športové, lávovými kameňmi. Špeciálna ponuka masáží: indické masáže hlavy, manuálna lymfodrenáž, Dornova metóda, breusova masáž, anticelulitídová s ozónovým zábalom.

Služby: Masáže -vykonávame v príjemnom prostredí salónu alebo aj u vás doma -Ponúkame masáže klasickej, lávovými kameňmi, športovej, jemnej a mobilizačnej techniky, tenisový lakeť, zamrznuté rameno -možnosť nákupu darčekových poukazov -predaj kozmetiky z Aloe Vera.