Starostlivosť o telo zahŕňa nielen kozmetické salóny, ale aj predaj kozmetických potrieb, ambulancie estetickej medicíny a ordinácie plastickej chirurgie. Masážne, rehabilitačné centrá, športové zariadenia a ďalšie miesta dokážu udržať vaše telo v kondícii

Nechtové štúdio: - suchá a mokrá manikúra - parafínové zábaly - shine - lakovanie a zdobenie nechtov - zábal rúk - aplikácia nechtových príveskov

Služby: -ultrazvuková liposunkcia -laserová epilácia -kozmetika, pedikúra -kaderníctvo -manikúra, nechtová modelácia -pernamentný make-up.

Služby: -masáže a starostlivosť o telo

Nechtové štúdio - pedikúra - relaxačný kúpeľ nôh s prídavkom soli - úprava nechtov - lakovanie nechtov - modelácia nechtov - manikúra.

Kozmetický a masážny salón - kozmetické ošetrenie pleti - masáže - manikúra, pedikúra.

Kaderníctvo. Nechtové štúdio, modelácia nechtov

Kozmetika: - permanentný make up - mezoterapia.

Kozmetické služby - ošetrenie pleti - starostlivosť o ruky a nohy - epilácia.

Nechtové štúdio - manikúra - pedikúra Masáže

Služby, predaj: -nechtové modelácie -nechtová kozmetika a príslušenstvo pre manikúru, nechtovú modeláciu a nail art.

Služby: - fitness - posilňovňa - masáže - solárium

Masážne štúdio. Ponúkame všetky druhy klasických športových a rekondičných masáží aj celkové masáže v centre Písku alebo zaistíme masáž u Vás doma. Možnosť zakúpenia permanentiek alebo darčekových poukážok na masáže.

Ponúkame estetické procedúry, ktoré Vás zbavia prebytočného tuku, vrások a menších estetických nedostatkov, a to bezbolestne prostredníctvom najmodernejších technológií založených na rádiofrekvencii. Vyberať si tak môžete z lymfodrenáže tváre, dekoltu a krku, neinvazívnej liposukcie, vacupressu a liftingovej masáže tváre.