Vybavte svoju narodeninovú party, kultúrne podujatie mesta, púť alebo slávnosť kvalitnými stanmi rôznych rozmerov, atrakciami ako sú skákacie hrady, nafukovacie šmykľavky, kolotoče, simulátory alebo automaty zabezpečte tak zábavu deťom aj dospelým.

MOTOKOLOBEŽKA XCOOL Outdoor XCOOL hračky Lietajúce ryby Balónové dekorácie. Heliové balóniky.

Prenájom, požičovňa - párty stany - skákacie hrady - nafukovacie šmykľavky - trampolíny.

Zábavný servis 365.cz Prenájom atrakcií - skákacie hrady, nafukovacie atrakcie, športové atrakcie, jarmočné atrakcie, cukrová vata, maľovanie na tvár, trblietavé tetovanie, balónové dekorácie, nožnicové stany, maskoti, tvorivé dielne, klauni, animátori, fun fun. Organizujeme akcie pre deti, zaistíme animačné programy, súťaže, produkčnú činnosť, ...

Prenájom bungee trampolíny, zábavných atrakcií a motokár. Organizovanie firemných a športových podujatí. Lyžiarska škola.

Organizovanie firemných akcií na kľúč. Požičovňa: - vybavenie na firemné akcie - nábytok - rekvizity - dekorácia.

E-shop: - svadobné dekorácie - papierové slamky, vrecká - papierový riad - párty dekorácie - stuhy, nálepky, zošity

Ponúkame prenájom kvalitných párty stanov, nožnicových stanov a ďalšieho vybavenia (pivné sety, cateringový nábytok, vonkajšie kúrenie, osvetlenie, mobilné wc, ...) pre Vaše firemné aj súkromné akcie Naša požičovňa ponúka komplexný prenájom - doprava, montáž a demontáž je v cene prenájmu. Organizujeme všetky typy akcií – usporiadame pre Vás akciu ...

Prenájom: - Foto robot, SelfieBot na vašu akciu - na firemný večierok, ples, na svadbu, na detské dni. FotoBot - fotoaparát Canon, v spojení so špičkovým objektívom, vytlačené fotografie na profesionálnej termosublimačnej tlačiarni.

Zaoberáme sa sales promotion, samplingy, ochutnávky, poradenstvom. Ponúkame promotérov, hostesky (databáza 3000), spoločenské akcie, prieskum trhu. Marketingová správa objektu, výroba POS a POP, design, interaktívny marketing, eventy, road show.

Služby: - profesionálna realizácia a technické zaistenie outdoor aj indoor akcií Požičovňa, prenájom: - ozvučenie, osvetlenie - pódia, hlinikové konštrukcie a zastrešenie

Služby: -reklamná agentúra -organizácia eventov, párty, svadieb, osláv Požičovňa, predaj: -kostýmy -párty dekorácie

E-shop - jedlý papier - cukrárske potreby - doplnky na párty, sviečky, obrúsky tanieriky, tégliky - korenie a koreniace zmesi - hračky - šperky - bytový textil - papierenský tovar.

Svadobné a kvetinové centrum Požičiavanie, požičovňa, svadby, svadba: - svadobné šaty - doplnky (závoje, rukavice, ozdoby) - výzdoba na autá a svadobné stoly - šaty pre družičky aj chlapcov - tanečné a iné udalosti: - spoločenské oblečenie, šaty. Predaj: - svadobné oznámenie - snubné prstene - svadobné doplnky (košíčky, ...

Maturákoviny - fotografovanie a videonahrávanie reportáží - maturitné tričká, poháre, šerpy, pozvánky.

Internetový obchod, e-shop: - vybavenie diskoték - zvuková, svetelná technika.

Predaj, prenájom: - mobilné zábavné video nahrávacie štúdio

Predaj, e-shop, montáž, požičovňa: - trampolíny

Vrátové plachtové systémy, plachtové haly, mobilné haly, párty stany, stánky, vodné šmykľavky, vaky na hnojivá, opláštenie nádrží, kryty na bazény, trampolíny, opláštenie pergol, altánov, záhradných reštaurácií, garážových státí, detské hracie zostavy, žíne , relaxačné vaky.

Požičovňa, prenájom: - nafukovacie skákacie hrady - šmýkačky

Prenájom techniky, montáž, demontáž - pódia - schodíky - zásteny.

Zaistenie občerstvenia na základných či stredných školách, na rôzne kultúrne a športové podujatia, až po plesy, rauty a oslavy všetkého druhu. Vending a všetky služby s tým súvisiace Prenájom: - zábavné atrakcie - hrad, loď, šmykľavka - trampolíny s ochrannou sieťou.

Prenájom nafukovacích atrakcií - športové atrakcie, párty stany, skákacie hrady, nafukovacie šmykľavky pre deti a iné.

Prevádzka a prenájom zábavných nafukovacích atrakcií pre deti aj dospelých.

Služby: - prenájom zábavných atrakcií - nafukovacie hrady - simulátory - trampolíny - realizácia programov