Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Požičovňa Svadobné-potahy.cz ponúka na zapožičanie svadobné dekorácie, slávnostnú a plesovú výzdobu. Špecializuje sa na svadobné poťahy na stoličky a stuhy na výzdobu stoličiek, ktoré ponúka v rôznych tvaroch a farbách. Poťahy na stoličky môžu byť použité na dekoráciu najrôznejších slávnostných akcií. Na dekoráciu slávnostnej a svadobnej tabule ...

Kvetinárstvo. Dodávka: - narodeninové kvety - flower boxy - darčekové kvety - bytová dekorácia - celoročná dekorácia - svadobné kvety.

Požičovňa PartyTrip Vám ponúka prenájom širokého sortimentu zariadení, ako na voľný čas, tak na catering, k ľahkému a lacnému zapožičaniu.

Svadobné štúdio Dany Svozílkové ponúka: - svadobné šaty - spoločenské šaty - šaty do tanečných - pánske obleky - detské šaty - spoločenská obuv - snubné prstene - svadobné oznámenie - spodná bielizeň

Služby: - strojné, ručné čistenie - komunikácia, vonkajšie priestory - zvoz odpadu hákovým nakladačom. Likvidácia, recyklácia: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinštalácia. Stavebné práce. Záhradníctvo. Pohrebná služba. Zámočníctvo.

Požičovňa: - spoločenské šaty pre dospelých aj deti - karnevalové, narodeninové šaty - šaty pre družičky.

Zaistenie občerstvenia na základných či stredných školách, na rôzne kultúrne a športové podujatia, až po plesy, rauty a oslavy všetkého druhu. Vending a všetky služby s tým súvisiace Prenájom: - zábavné atrakcie - hrad, loď, šmykľavka - trampolíny s ochrannou sieťou.

Svadobný salón. Požičiavanie, požičovňa: -svadobné šaty: -dámske, pre družičky -pánske obleky -bižutéria, korunky, závoje, doplnky -ozdoby na autá. Sprostredkovanie, predaj: -snubné prstene -oznámenie.

Služby: - kuchár - uvaríme obedy, večere - stráženie detí - upratovacie práce, pomocník v domácnosti - vodič - doprava k lekárovi, na nákupy - zámočnícke práce, zámočník - záhradnícke práce.