Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Pohrebníctva. Pohrebná služba. Komplexné pohrebné služby: - pohreby, kremácia - zostavenie a tlač parte - smútočné väzba.

Organizovanie, organizovanie: - detské oslavy - narodeninové oslavy. prenájom: - skákacie hrady - mobilná detský, dojčiace kútik. služby: - stráženie detí.

Predaj použitých aj nových náhradných dielov na vozidlá značky Škoda. Autotuningové doplnky. Párty stany vrátane príslušenstva a servisu - požičovňa, prenájom, predaj.

Pohrebné služby - pohotovosť pre prevoz zomrelých - prevádzkovanie pohrebnej služby - prevádzkovanie krematória - správa verejných pohrebísk

Požičovňa Svadobné-potahy.cz ponúka na zapožičanie svadobné dekorácie, slávnostnú a plesovú výzdobu. Špecializuje sa na svadobné poťahy na stoličky a stuhy na výzdobu stoličiek, ktoré ponúka v rôznych tvaroch a farbách. Poťahy na stoličky môžu byť použité na dekoráciu najrôznejších slávnostných akcií. Na dekoráciu slávnostnej a svadobnej tabule ...

Kvetinárstvo. Dodávka: - narodeninové kvety - flower boxy - darčekové kvety - bytová dekorácia - celoročná dekorácia - svadobné kvety.

Požičovňa PartyTrip Vám ponúka prenájom širokého sortimentu zariadení, ako na voľný čas, tak na catering, k ľahkému a lacnému zapožičaniu.

Svadobné štúdio, salón: Požičiavanie, maloobchod, predaj: -svadobné šaty -obleky pre mužov -šaty pre družičky -spoločenské šaty -bižutéria -obuv -ozdoby na autá. Sprostredkovanie: -svadobné oznámenia -snubné prstene. Štúdio 2: -Zlín, Námestie Mieru 176 tel.:577213435. Štúdio 3: -Uhorské Hradište, Mariánske nám. ...

Svadobné štúdio Dany Svozílkové ponúka: - svadobné šaty - spoločenské šaty - šaty do tanečných - pánske obleky - detské šaty - spoločenská obuv - snubné prstene - svadobné oznámenie - spodná bielizeň

Stráženie detí. Záujmové združenie PRE deti a mládež. Organizovanie: - kurzy pre rodičov, deti, mladých a dospelých Herňa.

Detské oslavy v Zlíne. Animátorské, organizačné a cateringové služby pre deti v celom Zlínskom kraji. Oslavy organizujeme vo vlastných priestoroch v centre Zlína, alebo na Vami určených miestach.

Ručná výroba z recyklovanej lepenky: -detská rytierska zbroj, brnenie -rytierske prilby -repliky brnenia a zbroje z filmu Pán Prsteňov, z Antiky a Starého Ríma -masky a divadelné rekvizity. Vývoj, výroba: -stolové doskové hry.

Pohrebníctvo, pohrebné služby: -pohreb podľa priania zákazníka -prevozy zosnulých v tuzemsku aj zahraničí -tlač smútočného oznámenia -zaistenie kytíc a vencov.

Šitie na mieru, predaj, požičovňa: - svadobné a spoločenské šaty - maturitné šaty - šaty pre družičky - šitie doplnkov k šatám na mieru.

Svadobný salón Karolína K. Svadobná agentúra. Požičovňa a predaj svadobných šiat, topánok, závoja. Svadobné a interiérové dekorácie, svadobný kvetinový servis, veľký výber sv. oznámenia, doplnkov, poťahy na stoličky, brány, stoličky, vonkajší obrad, obrúsky, šerpy na stôl, dekorácie na autá, candy bar, svadobné líčenie, všetko, čo si môžete ...

Štúdio Kamarád Kroměříž pripravuje pre rodiny s deťmi množstvo aktivít. Služby: - detské tábory, prímestské tábory - rodinné výlety, víkendové akcie - voľnočasové aktivity pre rodiny s deťmi - celoročné stráženie pre deti vo veku 1-10 rokov, prázdninové stráženie detí - prenájom priestorov pre rodinné oslavy, narodeninové oslavy a ...

Pidoškôlka - stráženie detí od 18 mesiacov. Plávanie pre novorodencov a batoľatá. Cvičenie pre najmenších. Tehotenské kurzy.

Služby: - strojné, ručné čistenie - komunikácia, vonkajšie priestory - zvoz odpadu hákovým nakladačom. Likvidácia, recyklácia: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinštalácia. Stavebné práce. Záhradníctvo. Pohrebná služba. Zámočníctvo.

Činnosť: - bublinová show, bubbleshow - bublinár - klaun.

Požičovňa: - spoločenské šaty pre dospelých aj deti - karnevalové, narodeninové šaty - šaty pre družičky.

Požičovňa a predaj svadobných a spoločenských šiat, šiat pre družičky, obuvi, šperkov, doplnkov, dekorácií a všetkých potrieb pre svadby a slávnostné príležitosti. Svadobné oznámenia, svadobné závoje, topánky, samodržiace pančuchy, podväzky, pompadurky, vlasové ozdoby, Jablonecká bižutéria, svadobné ozdoby na auto, dekorácie na svadobný stôl....a ...

Požičovňa, prenájom: - elektrický výčap - párty pípa - malý aj veľký mobilný univerzálny gril - mobilná kovová udiareň - džbány, poháre na víno, pivo, sklenené hrnčeky na kávu, čaj - požičiavame na kusy. Predaj: - sudové pivá - 50l, 30l, 15l - sudové malinovky - kofola, malinovka, kombajnerka, strapec biely - plastový ...

Maľovanie na tvár - facepainting. Bodypainting.