Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Pohrebná služba - nonstop. Dojednanie pohrebu doma. Smútočné obrady: - spopolnenie s rozlúčkou - ekonomický pohreb bez obradu - pohreb do hrobu, hrobky s rozlúčkami - rozptyli na smútočnej rozptylovej lúčke - rozlúčka v smútočnej obradnej sieni. Prevozy zosnulých. Pobočky: - Slušovice, Dostihová 668 - Zlín, Trieda Tomáša Baťu ...

Pohrebná služba - nonstop. Dojednanie pohrebu doma. Smútočné obrady: - spopolnenie s rozlúčkou - ekonomický pohreb bez obradu - pohreb do hrobu, hrobky s rozlúčkami - rozptyli na smútočnej rozptylovej lúčke - rozlúčka v smútočnej obradnej sieni. Prevozy zosnulých. Pobočky: - Slušovice, Dostihová 688 - Zlín, Kúty 3802 - ...

Pohrebníctvo Služby: -pohrebné -bezobradový pohreb -ekonomický pohreb.

Firma Svadby Margaret so sídlom vo Vsetíne v Zlínskom kraji prevádzkuje svadobný e-shop na ktorom nájdete široký výber svadobnej výzdoby a taktiež svadobnú grafiku na mieru a tiež ďalšie svadobné doplnky. Ponúkame vám na výber svadobné oznámenia, pozvánky k stolu ak zábave, menu a harmonogram, tiež etikety na slivovici a víno, darčeky pre rodičov ...

Svadobné a spoločenská agentúra: -svatby na kľúč -koordinace svadobného dňa -soukromé oslavy -květinové výzdoby -společenské akcie -zapůjčení dekorácií a invetáře.

Služby: - organizácia spoločenských, kultúrnych a športových podujatí na kľúč -teambulding a iné krátkodobé akcie - otváranie a zábavné činnosti pre cbchodné centrá -reklamné činnosti, reklama -vykonávanie verejných dražieb -public relations.

Svadobný salón Eva Vám okrem širokého sortimentu doplnkového svadobného tovaru ponúka výber kvalitných svadobných a spoločenských šiat či šiat pre družičky a to nielen v Rožnove, ale aj vo Frenštáte, Vsetíne a vo Valašskom Meziříčí. Zameriavame sa nielen na predaj, ale aj na zapožičanie šiat pre každú príležitosť. V našom salóne si určite ...

Veľkoobchod a maloobchod: -detské balóniky -reklamní potlače nad 1000 ks. Výroba a predaj: -hračky z gumy. Výzdoba z balónikov.

Pohrebné služby. Zabezpečovanie: -smutečních obradov -květinových darov -tlač smútočného oznámenia -pohřby, kremácia.

Organizovanie podujatí. Prenájom zariadenia na akcie: - velkostany, stánky, - párty nábytok - zvuková, svetelná a DJ technika - pódia - mobilné bary, výčapné vozy.

Jukebox na prenájom. Rezervujte si termín zapožičanie. Jukebox zapojíme a predvedieme - Nevhadzujte sa do neho žiadne mince.

Svadobné štúdio: - svadobné šaty - spoločenské šaty - šaty do tanečných - pánske obleky - detské šaty - svadobné obuv - závoja a ozdoby do vlasov - snubné prstene - svadobné oznámenia - spodná bielizeň.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový predaj: - obalový materiál - sáčky do koša, vrecia na odpad - sáčky vrecia na potraviny - fólia - tašky - tortové krabice, krabice na pizzu - misky, vaničky - baliaci papier - riad na jedno použitie - obrúsky, rozetky - špáradlá, špajdle, dekoratívne bodce - dekorácie na oslavy, ...

Pohrebná služba: -církevní i občianske obrady -převozy zesluných -tlač parte na počkanie -kopání a výzdoba hrobov -kremace -zajištění: -pohřbu -vazby kytíc a vencov -hudba, autobus -kompletné zabezpečenie služieb aj v dňoch pracovného pokoja.

Sme pohrebná služba, ktorá viac než 25 rokov zaisťuje v Zlíne komplexné pohrebné služby. Zariadime všetko rýchlo, diskrétne alebo si u nás môžete pohreb dojednať vopred. Stála služba nonstop na telefóne 723490883. Komplexné pohrebné služby. zabezpečujeme: -pohřby, kremácia -možnosť předsjednání pohrebe vopred -platba pohrebe platobnou ...

služby: - technické zabezpečenie kultúrnych, spoločenských a športových podujatí

Nové rodinné detské centrum Kiki klub, s.r.o. poskytuje krásne a kreatívne prostredie pre Vaše deti priamo v centre Zlína. Naša súkromná škôlka ponúka ako celodenné režit, tak poldenné či hodinové stráženie detí. Jasle môžu navštevovať aj deti mladšie ako 3 roky. Každý deň sa Vaše deti môžu tešiť na pestrý program, ktorý zahŕňa pohybové, hudobné i ...

Svadobné salón. Požičovňa, požičiavanie: -svadobné šaty -pánské obleky -šaty pre družičky -potravinové. Sprostredkovanie, predaj: -svadobné oznámenia -snubní prstene.

Svadobné štúdio. Požičovňa, predaj: - svadobných šiat - spoločenské šaty, koktejlky - detské šatôčky. predaj: - spodná bielizeň - topánky.

Svadobná agentúra. Organizovanie svadieb, eventov.

Výroba, predaj: - dámske a detské oblečenie, textil Požičovňa maškarných kostýmov.

Svadobné oznámenia a novoročné pozdravy: -různých tvarov a zhotovenie -natištěné exkluzívnymi metódami tlače. Dúfame, že si vyberiete z našej širokej kolekcie svadobných oznámení a tým Vám pomôžeme spríjemniť Váš veľký deň.