Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Eshop s pohrebnými urnami a pamätnú keramikou. krematórium zvierat Ponúkame urny vyrobené z kvalitných materiálov: - z bio plastov, kovové urny, keramické urny, pamätnú keramiku a mnoho ďalšieho. Ďalej ponúkame urny s možnosťou návrhu vlastného designu. Súčasťou ponuky sú aj urny pre zvieratá.

Požičovňa kostýmov, masiek a prevlekov, historických a rozprávkových. Vhodné na karnevaly, maškarné bály, tematické večierky či tradičné Mikuláš, pálenie čarodejníc, posledné zvonenie, halloween, silvester.

Agentúra Motýlik. Služby: - stráženie detí v domácnostiach - pravidelné, jednorazové - starostlivosť o seniorov (kompletný servis) - služby pre domácnosť - starostlivosť o dom a záhradu.

Svadobné štúdio L'amour: - požičovňa luxusných svadobných šiat Aire Barcelona, Agnes, Modeca - požičovňa exkluzívnych spoločenských šiat Mori Lee, Alyce Paris, Crystal Design - príprava nevesty vo svadobný deň (účes, líčenie, obliekanie).

Pohrebná služba: - smútočné obrady - prevoz zosnulých aj zo zahraničia - kvetinová výzdoba - kopanie hrobov - administrácia okolo úmrtia. Sme zavedená pohrebná služba s dlhoročnou tradíciou v Litovli. Zaisťujeme pohrebné služby a servis v Českej republike aj v zahraničí. Poskytujeme služby na profesionálnej úrovni.

Svadobný salón: - svadobné šaty svetových značiek Natali a The Sposa group pre každý typ svadby - všetky doplnky - polnočné šaty bolerka závoje topánky kabelky pančuchy spodná bielizeň, podväzky šperky, výväzky, svadobné albumy, ozdoby na auto či dáždniky na fotenie - šaty pre malé družičky - kompletný servis pre nevestu - svadobné líčenie, ...

Svadobný eshop. Svadobné šaty na mieru, svadobné bižutéria, topánky, šatôčky pre družičku, Svadobné fotoštúdio.

Služby: - ozvučenie, osvetlenie kultúrnych a spoločenských akcií, koncertov - prenájom mobilných pódií a párty stanov - výroba zvukových záznamov

Svadobný salón Požičovňa, požičiavanie: - svadobné šaty - spoločenské šaty - detské šaty - doplnky. Pobočka: Horné námestie 409, Olomouc.

Ponuka svadobných dekorácií a ostatných potrieb pre vašu svadbu.

Stráženie detí v rodinách v Olomouci a okolí: - jednorazové - pravidelné - stráženie na svadbách. Vyzdvihovanie detí z jaslí, škôlok. Sprievod detí do záujmových krúžkov. Doučovanie učiva ZŚ. Bežné domáce upratovacie práce.