Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Výroba a prenájom: Nafukovacie atrakcie: výroba - atrakcia viď fotogaléria na www.kubicektextil.cz podľa požiadavky zákaznáka prenájom - 2x hrad, 1x matrac

Prevádzka svadobnej agentúry. Ponuka poradenstva a seminárov v oblasti zariaďovania svadieb.

Požičovňa: - svadobné a spoločenské šaty - šaty do tanečných - pánske obleky

Pohrebníctvo: -pohrebný ústav. -prevozy zosnulých -pohreby do zeme -rozlúčka pred kremáciou -kremačné obrady v kostole alebo obradnej sieni -parte -kvety -hudba -hrobár -autobus pre smútočných hostí -vybavenie úmrtného listu.

Maloobchod, predaj, e-shop: -výtvarné potreby -papierenský tovar -kostýmy

Dedinka – pomoc rodinám -služba stráženia detí v Brne a okolí v domácom prostredí. Jednorazové stráženie detí v domácom prostredí dieťaťa, dlhodobé stráženie detí v domácom prostredí dieťaťa, sprievod alebo vyzdvihovanie detí zo školy, škôlky, krúžkov. Doučovanie učiva základnej školy v domácom prostredí. Možnosť komunikácie v cudzom jazyku. ...

Svadobná agentúra Na vaše prianie zaistíme kompletnú svadobnú prípravu. ... šaty, obleky, doplnky, snubné prstene...

Svadobný salón Prevádzkovanie svadobného salónu a požičovne spoločenských šiat. Zabezpečovanie kompletného svadobného servisu svadobné oznámenia, kozmetika, kvety, kaderníctvo. Snubné prstene s výraznou zľavou pri zapožičaní svadobných šiat.

Cateringová a svadobná agentúra - svadby na kľúč - catering, rauty, hostiny, bankety.

Pohrebné služby a cintorínske služby Ing. Milan Mašek si Vám dovoľuje podať pomocnú ruku pri zariaďovaní všetkých náležitostí spojených s rozlúčkou s Vašimi blízkymi. Pohrebné služby zaistíme v rámci celej SR. Cintorínske služby poskytujeme vo Vrchlabí a blízkom okolí. Zaisťujeme kompletné pohrebné a cintorínske služby, tj nonstop odvozy ...

Kúzelnícke vystúpenie pre: - kúzelník pre deti i dospelých - modelovanie balónikov pre deti - moderovanie - vystúpenie pre deti - svadby - firemné večierky - oslavy narodenín.

Predaj, prenájom: - párty stany - párty vybavenia

Požičovňa: - svadobné šaty - spoločenské šaty.

Činnosť: - upratovacie služby - stráženie detí

Svadobný salón. Požičovňa: -svadobné šaty -plesové šaty -spoločenské šaty

Prenájom - mobilné šatne - stany, haly, párty stany

Prenájom nafukovacích a skákacích atrakcií, detských motoriek Yamaha-Cross, batériových motoriek a štvorkoliek po celej SR. Zaistenie dopravy.

Služby: - detské centrum - starostlivosť o deti vo veku od 1 do 3 rokov

Spoločnosť hary catering pôsobí na trhu cateringových a gastronomických služieb už niekoľko rokov. Cateringové a gastronomické služby prevádzkujeme v rámci celej Českej Republiky, ale aj za hranicami našej Republiky. Sme schopní a skúsení partneri pre organizovanie spoločenských firemných i súkromných akcií – rautov, recepcií, koktailov, čaších ...

Požičovňa: -svadobné šaty -spoločenské šaty -doplnky do vlasov -ozdoby na autá -pánske obleky. Predaj: -svadobné šaty -spoločenské šaty Ponuka: -svadobné oznámenia.

Svadobný salón. Požičovňa: -svadobné a spoločenské šaty -pánske obleky, vesty, košele -dievčenské a chlapčenské oblečenie -závoje, rukavičky -bižutéria -bábiky a kytice na autá.