Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Svadobný salón. Požičovňa: - svadobné šaty - spoločenské šaty - pánske obleky - šaty pre deti

Cintorín zvierat: - pochovávanie drobných zvierat, psov a mačiek.

Mágia, ilúzia a kúzelnícke vystúpenie

Predajňa a e-shop s nafukovacími balónikmi, héliom a dekoráciami na párty.

Pohrebná služba. Naše služby: - kompletné pohrebné služby na najvyššej profesnej úrovni - obrady a spopolnenie sa vykonávajú vo vlastnom zariadení - obrady v Prahe, Roudnici n/L. a Mělníku - NONSTOP prevozy po celej SR - vytváranie partie už pri objednávke pohrebu je samozrejmosťou.

Požičovňa - kostýmy a dekorácie. Krajčírske služby. Grafické služby, tlač, výroba vizitiek.

Výroba, predaj, prenájom - historické stany - jurty - indiánske típí - veľkopriestorové stany.

Služby: -pohrebné, cintorínske, kremačné a pietne.

Činnosť: - technické zabezpečovanie spoločenských a kultúrnych akcií

Svadobný salón. Požičiavanie, požičovňa: -svadobné šaty: -dámske, pre družičky -pánske obleky -bižutéria, korunky, závoje, doplnky -ozdoby na autá. Sprostredkovanie, predaj: -snubné prstene -oznámenie.

Mobilné pódium, stany - prenájom, montáž. Ozvučenie a osvetlenie akcií.

Svadobný salón ADAMA Vám požičiem svadobné šaty, plesové šaty, pánske šaty, spoločenské šaty a detské šaty.

Svadobný salón Adriana. Ponúkame na zapožičanie alebo predaj: - luxusné svadobné šaty - spoločenské šaty - pánske obleky - šaty pre družičky a mládenca - závoje - doplnky do vlasov, bižutériu - rukavičky, podväzky, bižutériu - pánske obleky a ozdoby na svadobnú výzdobu automobilov.

Predaj, požičovňa: - svadobné šaty - spoločenské šaty Zákazkové krajčírstvo.

Pohrebná služba Nýřany, Nepomuk, Přeštice: -Kompletné služby v pohrebníctve, zabezpečenie dôstojnej smútočnej rozlúčky v obradnej sieni po celej SR, cirkevné obrady vrátane hudby, nosičov, sprievodu, všetko podľa Vášho priania alebo len kremácie. -vlastná výroba smútočnej väzby, široký výber kvetov farebnej variácie podľa priania. - Predaj ...

Pohrebná služba Nýřany, Nepomuk, Přeštice. Kompletné služby v pohrebníctve, prevozy zosnulých non stôp, zaistenie smútočného obradu v obradných siení po celej SR, v kostole podľa vášho výberu, smútočné vence z vlastnej väzárne, parte na počkanie, vybavenie úmrtného listu ZADARMO, pomníkový tovar.

Komplexné služby v oblasti zastrešenia priestoru proti dažďu, snehu, slnku a vetru. Vývoj, výroba a kompletná realizácia najkvalitnejších systémov zastrešenia a doplnkového vybavenia. Montované haly, nožnicové stany, párty stany...

Služby: -upratovacie. -upratovanie domácností. -upratovanie nebytových priestorov. -stráženie detí. -Asistencia pre seniorov. -stráženie zvierat, venčenie psov. -správa nehnuteľnosti.

Správa a údržba nehnuteľností Dokončovacie stavebné práce Sťahovacie služby Upratovanie komerčných sektorov Domácnosť a rodina Služby pre rodinu a domácnosť Hodinová manželka-gazdiná Hodinový manžel- drobná údržba Stráženie detí-au-pauir Stráženie a venčenie maznáčikov Služby pre zdravotníctvo

Kultúrna informačná turistická a cestovná agentúra KITA Otrokovice u Zlína prevádzkuje turistický výletný autovláčik pre vyhliadkové jazdy v regióne Východná Morava. Účel, použitie: - vyhliadkový autovláčik pre atraktívnu cestnú prepravu a dopravu turistov - vláčik pre kultúrne a športové podujatia. Audio výklad vo vláčiku o meste a ...