Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Prenájom bungee trampolíny, zábavných atrakcií a motokár. Organizovanie firemných a športových podujatí. Lyžiarska škola.

Organizovanie firemných akcií na kľúč. Požičovňa: - vybavenie na firemné akcie - nábytok - rekvizity - dekorácia.

E-shop: - svadobné dekorácie - papierové slamky, vrecká - papierový riad - párty dekorácie - stuhy, nálepky, zošity

Svadobná agentúra Kompletné zabezpečenie svadieb vrátane kvetov, hudby, svadobných fotografií a oznámení. Požičiavanie spoločenských odevov a doplnkov.

Svadobný salón. Predaj, požičovňa: - svadobné šaty - spoločenské šaty - pánske obleky, smokingy - šaty pre družičky - chlapčenské obleky.

Vytvorte si svoje osobné internetové svadobné stránky. Nemusíte vedieť programovať. Profesionálne vyzerajúce stránky ihneď k dispozícii.

Ponúkame prenájom kvalitných párty stanov, nožnicových stanov a ďalšieho vybavenia (pivné sety, cateringový nábytok, vonkajšie kúrenie, osvetlenie, mobilné wc, ...) pre Vaše firemné aj súkromné akcie Naša požičovňa ponúka komplexný prenájom - doprava, montáž a demontáž je v cene prenájmu. Organizujeme všetky typy akcií – usporiadame pre Vás akciu ...

Služby: - upratovanie domácností - stráženie detí - starostlivosť o seniorov

Prenájom: - Foto robot, SelfieBot na vašu akciu - na firemný večierok, ples, na svadbu, na detské dni. FotoBot - fotoaparát Canon, v spojení so špičkovým objektívom, vytlačené fotografie na profesionálnej termosublimačnej tlačiarni.

Rodinné služby zaisťujú kompletné služby pre rodiny a domácnosti a to od zaistenia novej pracovnej príležitosti, vrátane rekvalifikácie, cez opatrovateľské služby, stráženie detí a obslužné činnosti pre rodinu a domácnosť až po vypratanie pozostalostí a nehnuteľností po vysťahovaní.

Zaoberáme sa sales promotion, samplingy, ochutnávky, poradenstvom. Ponúkame promotérov, hostesky (databáza 3000), spoločenské akcie, prieskum trhu. Marketingová správa objektu, výroba POS a POP, design, interaktívny marketing, eventy, road show.

Agentúra Svet detí poskytuje mnoho služieb spojených so starostlivosťou o deti: - školička - minijasličky - stráženie detí - organizovanie narodeninových osláv

Materské a detské centrum - prednášky a kurzy pre dospelých aj deti - súkromná škôlka.

Služby: - profesionálna realizácia a technické zaistenie outdoor aj indoor akcií Požičovňa, prenájom: - ozvučenie, osvetlenie - pódia, hlinikové konštrukcie a zastrešenie

Stráženie detí. Detský kútik. Strážime deti od jedného roka do desiatich rokov. Možnosť stráženia detí 8 hodín denne po dobu jedného mesiaca Nočné stráženie

Služby: -reklamná agentúra -organizácia eventov, párty, svadieb, osláv Požičovňa, predaj: -kostýmy -párty dekorácie

E-shop - jedlý papier - cukrárske potreby - doplnky na párty, sviečky, obrúsky tanieriky, tégliky - korenie a koreniace zmesi - hračky - šperky - bytový textil - papierenský tovar.

Služby - svadobná agentúra, svadobný salón - kompletný svadobný a spoločenský servis na kľúč Požičovňa, predaj - svadobné šaty - spoločenské šaty - pánske obleky - prstene, závoje, doplnky