Organizovanie výstav, vernisáží, galérií, konferencií či kongresov je možné realizovať nielen vo veľkých výstaviskách, ale aj v malých štúdiách. K dispozícii sú priestory pre výstavy, organizačné služby, catering, reklamné služby, tlmočenie a preklady.

Činnosť: - organizovanie výstav, kultúrnych podujatí.

Ponuka služieb v oblasti realizácie veľtrhov a výstav.

Usporiadateľ veľtrhov v Prahe a Brne. Amper, Drevostavby, Moderné vykurovanie, Tendencia Realizácia veľtrhov a výstav. Projekcia stánkov. Stavba stánkov na kľúč v Tuzemsku aj zahraničí. Reklamná grafika a tlač. Autodoprava. Prenájom mobilných hál a stanov. Zaistenie kongresov a sprievodných akcií.

Reklamná agentúra, služby: - tlač - DTP - webdesign - výstavníctvo

Služby - scénografia - 3D reklama - videoprojekcia - výstavná expozícia - dekorácia pre divadlá - vizualizácia a modely.

Činnosť: - služby v oblasti výstav a veľtrhov - marketingové a PR služby

Činnosť: - prevádzka farmárskych trhov na Tylovom námestí

Obchodná a marketingová spoločnosť - poradenstvo a podpora predaja - marketingové analýzy - prezentácia - realizácia výstav a prezentácií - politické volebné kampane a PR - ekologické poradenstvo

Zaisťujeme zahraničné kongresy a sympózia, realizujeme semináre na území SR aj v strednej Európe. Vieme zaistiť podľa individuálnych požiadaviek akúkoľvek akciu na mieru.

Zaoberáme sa sales promotion, samplingy, ochutnávky, poradenstvom. Ponúkame promotérov, hostesky (databáza 3000), spoločenské akcie, prieskum trhu. Marketingová správa objektu, výroba POS a POP, design, interaktívny marketing, eventy, road show.

Služby: - realizácia akcie na kľúč - firemné akcie, svadby, narodeniny - výstavy a vernisáže - catering - fotografické služby

Realizácia: - výstavné stánky na veľtrhoch a výstavách.

Veľkoplošná digitálna tlač - plagáty, letáky, tlačoviny - rollup, popup - veľtržná expozícia na kľúč - polepy nákladov a automibilov.

Organizovanie veľtrhov Strechy Praha, Solar Praha a Remeslo Praha. Reklamná agentúra, marketing. Full service: - služby v oblasti reklamy a propagácie Realizácia výstav: - návrhy stánkov - realizácia - zabezpečenie všetkých služieb spojených s realizáciou výstav - organizovanie výstav.

Výstavné, aranžérske a dekoratérske služby. Muzeálna expozícia vrátane architektonického riešenia, grafického riešenia a konečnej realizácie. Aranžmán výkladných skríň a interiérov včera výtvarného riešenia a výroby dekorácií. Realizácia veľtržných expozícií na kľúč na území SR a Európy. Promo akcie, prezentácie firiem, firemné večierky ...

Reklamná agentúra: - výstavy, veľtrhy, vonkajšia reklama, mestské informačné systémy, reklamné predmety.

Poskytovanie obchodného poradenstva v automobilovom priemysle, bankovníctve a marketingu.

VÝSTAVISKO HOLEŠOVICE Organizovanie: -výstavy, veľtrhy -kultúrne, spoločenské, umelecké, športové akcie Prenájom: -výstavné plochy, kryté priestory.

Organizácia veľtrhov, výstav, festivalových programov a firemných eventov. Vzdelávacie a osvetové semináre a konferencie, projekty osobného rozvoja.

Služby: - grafické návrhy tlačovín - DTP štúdio - výstavné stánky

Zaistíme neadresnú distribúciu do poštových schránok v Česku.

Návrhy a realizácia: - veľtrhy - výstavy - kongresy - konferencia - valného zhromaždenia .

Mediálna agentúra. -riešenie v oblasti mediálnej komunikácie.