Návrh a výrobu reklám realizujú grafické a reklamné štúdiá, ktoré sa môžu špecializovať na globálnu, verejnú aj cielenú reklamu. Výroba letákov, televíznych reklamných spotov, billboardov alebo aj písanie PR článkov či vymýšľanie reklamných sloganov.

Výroba, služby: - reklama inštalácia (fólia, výtlačky, plotr. grarika, bannery, 3d nápisy, dosky, atď.) - výškové práce (práce vo výške a nad voľnou hĺbkou, na ťažko dostupných miestach) - rizikové výrub stromov a prierezy (arboristika)

Výroba starších automobilových a moto štítkov. Veteráni renovácie Náhrady za stratené či inak poškodené štítky vozidiel Výroba štítkov pre staršie poľnohospodárske a stavebné stroje.

Laserové gravírovanie, značenie a rezanie CO2 laserom. Predaj a popis: -reklamné predmety. Výroba: -vizitky, pečiatky. Gravírovanie, rezanie a popisovanie laserom -trvalý a nezmazateľný popis predmetov z dreva, skla, plastov, kovu, papiera, intarzie a pod. Tlač: -sublimačná -ofsetová tlač -digitálna tlač. Propagácia ...

Billboardy Polepy áut - reklemná ceduľa - bannery Veľtržné výstavy - expozícia Strojné vyšívanie - digitálna potlač tričiek Veľkoplošná digitálna tlač Tlač - vizitky - tlačoviny - letáky Grafické práce Logoprinty.

REGENERÁCIA STAVIEB NA KĽÚČ Sme spoločnosťou s viac ako dvadsaťročnou tradíciou so zameraním najmä na regeneráciu a energetické úspory domov vo vlastníctve spoločenstiev vlastníkov a družstiev. Firma má kvalifikované tímy zamestnancov, ktoré pre regeneráciu vášho domu zaistia: - stavebno-technické posúdenie a koncepciu regenerácie domu - ...

Služby: -grafické -reklamné -návrhy firemných log -tvorba webových stránok -spracovanie propagačných materiálov -návrhy a potlač reklamných predmetov.