Návrh a výrobu reklám realizujú grafické a reklamné štúdiá, ktoré sa môžu špecializovať na globálnu, verejnú aj cielenú reklamu. Výroba letákov, televíznych reklamných spotov, billboardov alebo aj písanie PR článkov či vymýšľanie reklamných sloganov.

Služby: - reklamná agentúra - veľkoplošná tlač - rezaná reklama - potlač tričiek

Reklamná a produkčná agentúra - webdesign - výroba reklamy - výroba reklamných ceduľ a stánkov, kovovýroba.

Reklamná agentúra - logo, vizitky, samolepky, reklamné fotografie - závesné bannery, polepy a celopolepy vozidiel - reklamné štíty - svetelná reklama - potlač textilu.

Reklamné a tlačové štúdio - polepy vozidiel - potlač textilu - ceduľa, bannery - reklamné predmety - svetelná reklama - webdesign.

Veľkoplošná reklama: -výroba grafiky -veľkoplošná digitálna tlač -špeciálna aplikácia (podlahová grafika, grafika na autá, fasády budov, špeciálna grafika na fasády budov DotsVision) -dopravné prostriedky -reflexná grafika -okenná grafika, window -3M FloorMinders_ System, podlahová grafika -steny -interiérová ...

Vyrábame všetky reklamné cedule a bannery na rôzne materiály ako PVC dosky, plech, sklo, vinylové fólie, plachty a pod. Polepy vozidiel vykonávame klasickým výrezom z fólie (texty, logá, jednoduché obrázky), ale aj fóliami s tlačenými motívmi (fotografia).

Pôsobíme v oblasti: - scénografia, - dizajnu, - atypické reklamy. Riešime komplexne vizuálnu podobu kultúrnych, spoločenských a marketingových akcií, výstav, veľtržných stánkov a POS, od návrhu až po finálnu realizáciu.

Služby: -digitálna, offsetová tlač. -potlač textilu. -strojné výšivky. -maturitné, absolventské tričká. -výroba samolepiek. -DTP štúdio. -výroba pečiatok. -fóliová reklama. -svetelná reklama. -flockovanie.

Tlač vizitiek. Grafické návrhy a spracovanie.

Vonkajšia reklama, svetelná reklama, billboardy. Marketing. Mestský mobiliár. Rollingboardy.

Služby: - reklamná grafika - rezaná reklama - výroba pečiatok

Služby: -návrhy a realizácia firemných katalógov, propagačných prospektov a plagátov -grafické štúdio -webdesign - tvorba www stránok -public relations agentúra -prenájom reklamných plôch -fotoprodukcia, fotoateliér -výstavná expozícia.

Služby: - reklamné - tvora webových stránok - rezaná reklama - logá - grafické návrhy tlačovín

Služby: - rezaná reklama - polepy automobilov - reklamná potlač - vizitky - webdesign - SEO optimalizácia - prevod VHS na DVD

Reklamné a darčekové predmety. Keback MB, s.r.o. Čechova 779, 293 01, Mladá Boleslav II

Výroba, predaj a montáž: -značky-symboly -informačné a smerové tabule -popisky -veľkoplošná reklama -firemné štíty -grafická úprava výkladných skríň -reklama na vozidlá -svetelné reklamy. Sieťotlačové práce na textil a fólie.

Reklamné štúdio: - rezaná a písmomaliarska reklama - tlač vizitiek a propagačných materiálov - potlač textilu a reklamných predmetov

Služby reklamnej agentúry: -prezentačné systémy -tlačoviny -polepy áut -svetelná reklama -veľtrhy a marketingové akcie -reklamné predmety -grafika, web design, logá, slogany.

Sme firma, ktorá Vám navrhne aj zrealizuje Váš marketing aj dizajn firmy na kľúč. Marketing, design, komunikácia: - marketingové a obchodné stratégie pre klienta - výtvarné riešenie výrobkov - návrh a tvorba dizajnu - návrhy obalov a etikiet - výstavná expozícia - billboardy, bigboardy - 3D modely - reklamné kampane na mieru a ...

Výroba, predaj: - samolepiace etikety

Tlačiareň: - ofsetová, digitálna tlač - výroba pečiatok - tlač samolepiek - rezaná reklama - potlač reklamných predmetov

Reklamná spoločnosť - komplexný servis pri realizácii kampaní na mestskej, regionálnej a diaľkovej doprave. Reklamné plochy na vozidlách MHD.

Reklamná agentúra: - komplexné reklamné služby - tvorba webových stránok - polepy vozidiel - tónovanie autoskiel

Služby: - tlačiareň - kopírovanie - potlač textilu - lepená reklama - väzba diplomových, záverečných prác