S propagáciou vášho tovaru alebo služieb vám pomôžu reklamné agentúry, ktoré zabezpečia efektívnu reklamu prostredníctvom masmédií, sociálnych sietí, pomocou PR článkov a odkazov, reklamných letákov, bannerov či prostredníctvom televízneho vysielania.

Služby: - digitálna reklama v mestskej hromadnej doprave na LCD monitoroch

Činnosť: - obchodný zástupca poisťovne MetLife

Internetový obchod, e-shop: - použité aj nové detské odevy.

Reklamné štúdio - výroba reklamy - výroba reklamných predmetov - reklamná ceduľa - grafické práce - tlač.

Výlep plagátov po celej SR. Ozvučovanie a osvetľovanie akcií . Služby DTP štúdia. Grafické návrhy.

Propagačná a reklamná agentúra - ofsetová tlač - potlač predmetov - DTP štúdio.

Reklamná činnosť, služby: - grafika, design - tlač - webdesign - preklady, tlmočenie

K-reklama: - veľkoplošná reklama - polepy automobilov - výstavná expozícia - tlačoviny.

Reklamná agentúra. Reklamná činnosť: -kompletný reklamný servis -grafické návrhy -katalógy, prospekty -veľkoplošné plagáty -fotopráca, tlač -distribúcia novín. Grafický návrh, výroba: -všetky druhy tlačovín -obaly -internetové stránky -logá -reklamná inzercia -interiérová a reklamná grafika -DTP štúdio -scan, sadzba, ...

Zaisťujeme a vyhľadávame stavebné zákazky pre malé či stredné firmy vo všetkých stavebných a súvisiacich odboroch. Šetríme čas stratený hľadaním zákazníkov a peniaze investované do neefektívnych reklám.

Grafické štúdio, produktové fotografie, reklamná agentúra. Mlsounek - predaj špičkových krmív pre psy a mačky.

Projekt Rentface ponúka atraktívne reklamné plochy na nákladných vozidlách, autobusoch, dodávkach a osobných autách. Reklamu v pohybe využívajú majitelia firiem aj agentúry. Reklama na autách je podľa odborných prieskumov veľmi efektívna propagácia.

Organizovanie: výstav, firemných prezentácií tlačových konferencií kongresov, valných zhromaždení odborných seminárov a školení kultúrno-spoločenských akcií spoločenských rautov a recepcií vrátane sprievodných programov Prekladateľské služby, simultánne tlmočenie a mnoho ďalšieho.

Reklamná činnosť. Predaj: -materiály a technológie na výrobu reklamy a tlač -doskové materiály -penené PVC -plexisklo -dutinkový PP -veľkoplošná digitálna tlač a finalizácia tlače.

Ponúkame kompletný reklamný servis, od grafického návrhu po realizáciu.

Módne prehliadky, kompletné foto práce. Hostesky, spoločenské akcie, zábavné programy. Reklama: -tlakoviny aj výroba -reklama v médiách -billboardy -poradenstvo.

Modelová agentúra: -modelky -hostesky -firemné propagačné akcie. Organizovanie módnych prehliadok, plesov, kurzov a promoakcií.

Reklamná činnosť. Výroba: - svetelná a neónová reklama - reklama na športoviskách - digitálna tlač - sieťotlač - gravírovanie, frézovanie - autoplachty-i potlač.