Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Obchodné a marketingové služby poskytované leteckým spoločnostiam. Rezervácia a predaj leteniek.

Marketingové a poradenské služby - dotačného poradenstva - účtovníctvo a audítorské činnosti - vzdelávanie pre školy, firemné vzdelávanie - PR a marketing.

Činnosť: - výroba reklamy - obalový design - logotypy - samolepiaca reklama - firemné tlačoviny - reklamné predmety

Organizovanie veľtrhov Strechy Praha, Solar Praha a Remeslo Praha. Reklamná agentúra, marketing. Full service: - služby v oblasti reklamy a propagácie Realizácia výstav: - návrhy stánkov - realizácia - zabezpečenie všetkých služieb spojených s realizáciou výstav - organizovanie výstav.

Komplexné služby v oblasti kopírovania, tlače digitálneho aj ofsetového, výroby diplomových prác a väzby dokumentov. Ďalej zaisťujeme zlatenie tlačovín, rezané samolepky, výrobu reklamy a dizajnový papierenský tovar. Podporujeme študentov a predávame ich kreatívne produkty. Poskytujeme komplexné služby v oblasti kopírovania, tlače a väzby ...

Ponúkam výrobu lacných www stránok určených najmä pre drobných a stredných podnikateľov. Súčasťou všetkých internetových stránok je inštalácia redakčného systému, unikátny grafický návrh webu, spracovanie určitého počtu fotografií a SEO optimalizácia.

Sme mladá progresívna internetová konzultačná a reklamná agentúra, ktorá má pre online marketing vrodený zmysel. Pre svojich klientov vytvárame a spravujeme internetové reklamné kampane, pomáhame plánovať online komunikáciu, ponúkame konzultácie a školenia. Zameriavame sa na online vyhľadávacie, obsahové a sociálne siete, kde virtuálne čísla ...

Ponúkame služby v oblasti grafického dizajnu, firemnej identity, webdesignu

Služby: -public relations -marketingová komunikácia -služby pre franchisové systémy

Výstavné, aranžérske a dekoratérske služby. Muzeálna expozícia vrátane architektonického riešenia, grafického riešenia a konečnej realizácie. Aranžmán výkladných skríň a interiérov včera výtvarného riešenia a výroby dekorácií. Realizácia veľtržných expozícií na kľúč na území SR a Európy. Promo akcie, prezentácie firiem, firemné večierky ...

Výroba: vizitiek, letákov, skladaných letákov, plagátov, brožúr, kalendárov. Grafické návrhy.

Reklamná agentúra: - výstavy, veľtrhy, vonkajšia reklama, mestské informačné systémy, reklamné predmety.

Reklamná a produkčná agentúra - webdesign - výroba reklamy - výroba reklamných ceduľ a stánkov, kovovýroba.

Výroba a predaj športového oblečenia a dresov pre všetky druhy športov. Tlačíme a vyšívame na tričká, vyrábame vlajky. Potlač textilu od 1 kusu. od 20 ks.

Veľkoplošná reklama: -výroba grafiky -veľkoplošná digitálna tlač -špeciálna aplikácia (podlahová grafika, grafika na autá, fasády budov, špeciálna grafika na fasády budov DotsVision) -dopravné prostriedky -reflexná grafika -okenná grafika, window -3M FloorMinders_ System, podlahová grafika -steny -interiérová ...

Projektový manažér - špecialista na marketing - semináre pre verejnosť.

Pôsobíme v oblasti: - scénografia, - dizajnu, - atypické reklamy. Riešime komplexne vizuálnu podobu kultúrnych, spoločenských a marketingových akcií, výstav, veľtržných stánkov a POS, od návrhu až po finálnu realizáciu.

Tlačiareň. Druhy tlače: - ekologický - digitálny - celoplošný - sieťotlač. Potlač: - tričká - mikiny - tašky a ďalšie. Predaj: - biotextil. Výroba reklamného textilu na zákazku.