Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Služby - správa IT, PC a serverov - internetový marketing - správa sociálnych sietí - copywriting - PPC kampane - webdesign - webhosting.

Činnosť: - prevádzka farmárskych trhov na Tylovom námestí

Dizajnové štúdio - projektová činnosť - revitalizácia a modernizácia interiérov - návrhy reklamných kampaní.

Služby: - tvorba, vývoj e-shopy, mobilné aplikácie - marketing - analytika

Tlačová agentúra - reportážne a umelecké fotografie - audio-vizuálna tvorba - filmová a fotografická postprodukcia - marketingové služby - reklama.

Špecializujeme sa na výrobu IT reklamných darčekov USB FLASH DISK, POWER BANK, VIDEO BOOKLET, WEB KEY, USB VETRAČKY, SELFIE atď.

Vonkajšia reklama: - polepy vozidiel, nákladov, výkladných skríň, reklamných pútačov. Návrh, výroba, inštalácia: - rezaná grafika.

Činnosť: - tvorba webových stránok - internetový marketing - billboardy.

Služby: - strategické poradenstvo pre manažment - konzultácie v oblasti obchodu a marketingu

Výroba: - zvuková reklama - adaptácia zahraničných TV reklám.

Činnosť: - služby v oblasti firemnej marketingovej komunikácie - grafický branding - webdesign - online marketing.

Služby: - produkčné štúdio - tvorba reklama, videoklipy, firemné prezentácie, film, 3D a 2D animácie - zákazkové fotografie

Grafické práce, tvorba: - logá - vizitky - letáky

Tlačiareň. digitálna tlač, DTP a grafické spracovanie.

Veľkoobchod, maloobchod: -reklamné cukrovinky. -sladká reklama (čokoláda, cukríky...) -reklamné vlhčené obrúsky. -reklamné predmety.

Výroba reklamných a darčekových predmetov.

Tvorba webových stránok a e-shopov. Responzívny webdesign pre mobilné zariadenia. SEO optimalizácia webových stránok a PPC kampane. Redakčný systém webeditorplus.cz. WebHostingové služby. Grafické spracovanie, tlač vizitiek a letákov.

Služby - inzercia - PR články - komunikácia s médiami - testovanie a recenzie outdoorového a bežeckého vybavenia - prezentácia v tlačených a internetových médiách.

Výroba reklamy a tlačové služby. Vykonávame sieťotlač a veľkoformátovú UV tlač na rolové a doskové materiály. Zaoberáme sa potlačou tričiek a reklamných predmetov. VEĽKOFORMÁTOVÝ UV TLAČ Priama potlač doskových a rolových materiálov Reklamné cedule, tabule a dosky Veľkoformátová tlač plagátov, bilboardov Tlač na plátno, tapety, ...

Hostesingová a modelingová agentúra - organizovanie promo akcií, spoločenských a športových eventov.

Služby: - psychologická diagnostika - prieskumy - firemné vzdelávanie