Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Služby: - grafický dizajn - webdesign - špecialista na dizajn v Arabskom jazyku

Služby: - kopírovanie - skenovanie - tlač - väzba - výroba pečiatok

Služby: - produkčná spoločnosť - tvorba videí - výroba reklamy

Služby: - grafický designer Školenia: - PowerPoint

Tlač - vizitky, propagačné materiály, knihy, časopisy - grafické návrhy - skenovanie.

Tlačové a reklamné služby - grafické štúdio - výstavné a prezentačné systémy - reklamná ceduľa - firemné tlačoviny.

Vývoj, dodávka: - monitorovací nástroj Fox Monitoring.

Konštrukčné výkresy - prevádzanie papierovej dokumentácie do digitálnej podoby. Reklamné predmety - návrh reklamných predmetov. Vizualizácia - grafické spracovanie modelov a výkresov.

Služby: - web marketing - webdesign - mobilné aplikácie.

Špecializácia na veľkoformátovú vonkajšiu reklamu. Ponúkame: - najkvalitnejšia sieť vždy osvetlených super posterov v Českej republike - individuálny prístup k vašim špecifickým požiadavkám a projektom .

Poradenstvo - internetová propagácia a marketing Webové stránky

Poskytovanie služieb v oblasti výpočtovej techniky, informačných technológií či internetu, reklamnej činnosti a marketingu

Zaoberám sa predtlačovou tvorbou všetkých firemných tlačovín, reklamných grafík, navrhujem logá, corporate identity, grafické manuály, prezentácie a mnoho ďalšieho. Osobne pôsobím po Prahe, po dohovore celá SR.

Služby: - internetový marketing - PPC reklama - SEO - copywriting

Služby - personálny audit - projektové služby - propagácia a marketing.

Sme moderné laserové štúdio, ktoré funguje už 6 rokov. Medzi naše hlavné prednosti patrí rýchlosť vybavenia objednávok a kvalita výsledného produktu. Ďalej sme dodávateľom foriem na čokoládu.

Reklamná agentúra. Tlačové služby.

Ponúkame Vám kompletný servis v oblasti výroby a propagácie nového designu pre všetky typy produktov a obalov. Vytvorenie nového obalového designu, jeho testovanie a vytvorenie produktových materiálov podpory predaja.