Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Online marketing a webové aplikácie: - Firemné a brandové Weby - Tematické Microsite - Redakčný Systémy - Portálová a Komunitné Riešenie - SEO, SEM - PPC kampane - Analýza Návštevnosti - Monitoring Konkurencia - E-shopy, Vývoj a Prevádzka - Aukčný Systémy - Doménové Poradenstvo - Mobilné Weby a aplikácie.

Pozície vo vyhľadávačoch a seo optimalizácie Vášho webu. Pripravíme Vás na to, aby ste boli úspešní. Naoptimalizujeme Vašu webovú prezentáciu tak, aby obsadzovala dlhodobo popredné pozície vo vyhľadávačoch.

Tvorba webových stránok. Sme moderná webová a online marketingová firma. Pomáhame freelancerům a firmám zlepšovať online biznis.

Produkčné agentúra, usporadúvame - športové podujatia - módne prehliadky - teambuilding - konferencie a školenia - výstavy a veľtrhy - večierky a spoločenské akcie.

Darčeky s nápadom Reklamná agentúra 3Dreklamné predmety Originálne riešenie reklamných a darčekových predmetov Vlastný katalóg Zastupované značky: LEXON, Callaway, Atlantis, Addex Design

Multikina CineStar sa nachádza v rámci celej Českej republiky. Ponúkame prenájom konferenčných priestorov pre firemné akcie, darčekové poukážky pre zamestnancov a obchodných partnerov, možnosť kinoreklamy. Služby pre firmy: - prenájom sály, konferenčných priestorov v 12 multikinách po celej Českej republike pre firemné prezentácie a školenia, ...

Služby - outsourcing - MERCHANDISING PROMOTION (účinná osobná propagácia a predaj) (dopĺňanie tovaru dlhodobo či ako podpora akcií) - PROMOTION (účinná osobná propagácia a predaj).

Služby: - vydavateľstvo - organizovanie výstav Predaj: - knihy

Služby - online marketing - reklamné kampane na sociálnych sieťach?.

Služby: - reklamná agentúra - realizácia eventov - hostesky - tlačová produkcia.

Najväčší e-shop luxusných športových cien. Špecialisti na výrobu sklenených cien a sklenených plakiet pre firmy a spoločnosti. Výroba a predaj športových cien. Grafické štúdio a rytecká dielňa Praha 7 Výroba športových cien na zákazku. Produkty a služby: - športové poháre - kovové, sklenené - medaily, mince - plakety kovové, ...

Dodávka - čerpacia technika - technologické celky. Marketingové služby - marketingové poradenstvo.

Činnosť: - marketingové služby - organizácia eventových akcií - realizácia výstavných expozícií - zabezpečenie cateringu - call centrum

Služby - programovanie - IT služby - grafika, design.

Reklamná agentúra - veľkoplošná tlač - reklama, marketing.

Služby: - tlačová produkcia - grafické návrhy - produkcia POS materiálov.

Tlačiareň: - grafické spracovanie - tlačové zákazky.

Služby: - reklamná činnosť - dizajn - logotypy - webdesign

Poradenské služby - reklama - marketing - manažérske a prezentačné zručnosti - Eventy.

Služby: - marketingové - Public Relations - event manažment.