Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Marketingová stratégia Analýza Prieskum trhu Tvorba marketingový person Obsahová stratégie Stratégia komunikačných kanálov Online Offline Brandová stratégie Sociálne siete Facebook Instagram LinkedIn Twitter Youtube Pinterest Online reklama Facebook & Instagram Ads LinkedIn Ads Google Ads Sklik Yandex Ads Influencer marketing Microinfluenceři ...

Pomáham firmám s komunikáciou značky od inovácií, tvorby obalov, výberu médií, vývoja propagačných materiálov až po správnej vystavenie a komunikáciu v mieste predaja. Poznám detailne prostredie klasických obchodov, eshopov aj krčiem a reštaurácií. Na vyššie uvedené témy školíme či poskytujem coaching. Ďalej sa špecializujem na nové technológie ...

Firma Uniplast z Prahy sa zameriava na výrobu plastových výrobkov na vstrekovacích lisoch, zásobujeme predovšetkým veľkoobchody a obchodné reťazce. Vyrábame tiež lisovacie formy a realizujeme zákazkovú výrobu reklamných predmetov. Plastikárska výroba: - drobné plastové spotrebný tovar, prívesky ku kľúčom, plastové uzávery, drobné profily - ...

služby: - korporátne a incentívna turistika - incomingové a sprievodcovské služby - reklama, marketing

Pomáhame klientom s marketingom a propagáciou. Zameriavame sa predovšetkým na marketingové stratégie a ich realizácia, marketingový audit a marketingový outsourcing. Radi podáme pomocnú ruku v rozsahu, ktorý je pre vás akurát. Sme odborníci, ktorí sú zbehlí v plánovaní a supervíziu kampaní, analýzach, tvorbe stratégií, nastavovanie rozpočtov a ...

Tvoríme moderné webové stránky optimalizované pre tablety aj mobilné telefóny, s českou administráciou a originálnym dizajnom. V cene je zahrnuté niekoľko štýlových grafických návrhov pre vaše podnikanie. Môžete si pozrieť ukážku našej práce i referencie. Špecializujeme sa aj na internetový marketing a propagáciu. Chcete tiež reprezentatívne ...

Som špecialista SEO a online marketingu na voľnej nohe a ponúkam vám profesionálne odvedenú prácu pre zlepšenie vášho webu a zvýšenie návštevnosti z vyhľadávačov.

Ponúkame obsahový marketing, služby Public Relations a Media Relations, budovanie kariéry pomocou osobného marketingu.

Dodávateľ HW a SW riešení pre malé podniky a živnostníkov. V nasledujúcich rokoch sa INNETIC zameriaval najmä na vývoj webových prezentácií, webdesign a online marketing a realizoval dodávky webových riešení a e-shopov na mieru niekoľkým desiatkam klientov.

Tvoríme profesionálne moderné webové stránky a e-shopy. Webdesign, webstránky, webstránky, e-shop, web stránky, seo, internetový marketing.

V prípade potreby vývoja aplikácie, či už webové alebo mobilné pre systém Android alebo iOS. Okrem toho sa tiež zaoberáme marketingom, copywriting, programovaním všetkého druhu, grafikou a webovými stránkami.

Sme tím skúsených a kreatívnych internetových špecialistov.

ADSTEP MEDIA, agentúra zameraná na digitálny marketing, online reklamy a hlavne pomoc firmám a jednotlivcom v ich individuálnych potrebách. Vytvárame komplexné a multi-kanálové propagácie, kampane, a na mieru tvorenú stratégií zvyšujeme povedomie o značke u potencionálnych zákazníkov našich klientov. Náš cieľ je jednoduchý - uľahčiť spoločnostiam ...

SEO služby - profesionálna optimalizácia webov pre vyhľadávače, internetový marketing a linkbuilding. Nech už je váš projekt akéhokoľvek charakteru, dokážeme ho presadiť tak, aby ho vyhľadávače radili na prednej pozíciu. Nastavíme a zrýchlime váš web, privedieme vám nových zákazníkov a tým zvýšime vaše zisky.

Sme konzultačná firma pôsobiaca v oblasti marketingu a manažmentu. Zameriavame sa na nevšedná riešenie a inovatívne reklamné kampane. Pomáhame našim klientom naštartovať rast a zvýšiť prevádzkový zisk.

Owlcure je SAAS platforma pre chytrý a cielený email marketing. Našim poslaním je, aby ľudia nevnímali emaily ako spam, ale aby im prinášali zaujímavý a užitočný obsah, ktorý je skutočne zaujíma a na ktorý sa budú tešiť.

Robíme najväčší festival virtuálnej a rozšírenej reality v Strednej Európe. Bude to mazec, budete pri tom! 24.a 25. mája v Prahe.

Fundraisingové agentúra Sme Vaším "zdrojom číslo jeden" v získavaní finančných prostriedkov Vašej neziskové organizácie. Takmer pätnásť rokov skúseností v neziskovom sektore sa spojilo s dvadsiatimi rokmi práce v nadnárodných spoločnostiach a výsledkom je tím, ktorý Vám rozumie a s nadšením a energiou bude "zdrojom číslo jedna" pre Vaše skvelé ...

Štúdio zamerané primárne na tvorbu komerčné, reklamné, produktové a business fotografie. Zabezpečujeme všetky služby tvorby počnúc prípravami, cez produkciu, až po finálne dokončovacie práce v postprodukcii. Ďalej tiež zabezpečujeme tvorbu 2D a 3D animácií pre akékoľvek komerčné účely.

Svetelná reklama, polepy áut, veľkoformátovú tlač, Fototapety, Nálepky do interiéru

Buďte s nami vidieť! iMagency s.r.o. presadzuje efektívne online marketing na internete, Public relations a originálne natočenie firemných videí. Služby zamerané na celkovú PR komunikáciu - PR články, SEO, tvorbu webových stránok a všetok online marketing. Plánovanie a stratégia je základ pre každú firmu. Z vašich návštevníkov urobíme zákazníkov.

Network digital sa skladá zo skúseného tímu konzultantov a marketérov s niekoľkoročnou praxou. Snažíme sa medzi seba vybrať len tie najlepšie z najlepších, ktorí pracujú so zápalom a na maximum.

Pomáhame s online marketingom. Pomáhame Vám zvýšiť efektivitu, produktivitu a ušetriť čas. Ako s ušetreným časom naložíte, je už len na Vás.