Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Kompletná reklama na: -autá -autoplachty -štíty domov -billboardy -infosystémy -reklamná tabuľa -pútače -veľkoplošná tlač -Rolland SC 540-solvent -pozlacovanie -potlač textilu.

Som kreatívny grafik ktorého špecializáciou je tvorba silných a nadčasových logotypov a inej grafiky. Každá práca je pre mňa výzvou, ktorú vždy dotiahnem do konca k plnej spokojnosti klienta. Značku pre vašu spoločnosť navrhujem s najväčšou zodpovednosťou voči budúcim zákazníkom. Logá sa snažím vytvárať na základe vašich vnútorných pocitov a ...

Výroba, predaj: - reklamné predmety všetkých kategórií, aj kožená galantéria, koženky a plasty. Tlačiarenské práce, potlač.

Veľkoobchod reklamnými predmetmi: -kompletný sortiment reklamného tovaru a darčekov -písacie potreby, kalendáre, diáre, novoročenky, kožený tovar, reklamný textil, kovový tovar na popis laserom. Tlačiareň pre potlač všetkými technológiami: -sieťotlač rotačná aj plochá, vrátane sieťotlače UV a CMYKovými farbami, ...