Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Služby - grafické práce - webdesign - webové prezentácie

Marketingová spoločnosť TK PLUS so sídlom v Prostějove pôsobiaca predovšetkým v oblasti organizovania športových a kultúrnych aktivít.

Udeľujeme licenciu a Certifikát na používanie značky Český výrobok na výrobkoch. Podporujeme slovenské výrobky. Pomáhame v orientácii zákazníkom, ktorí dávajú prednosť českým výrobkom. Kontrolujeme v mieste výroby dodržiavanie podmienok pre udelenie ochrannej známky Český výrobok. Propagujeme české výrobky v TV, na internete, novinách, ...

Reklamné grafiky: - návrhy logotipu - grafické manuály - prípravy do tlače. Sign making: - reklamné polepy - polepy áut - reklamná tabuľa - dizajn výkladných skríň. Produktová fotografia.

Reklamná agentúra SAMA Tlačiareň. Výroba: - ručné šité a lepené lopty pre futbal, volejbal, nohejbal, halové športy.

Vývoj zákazkových aplikácií Webhostingové služby Firemné webové aplikácie Marketingové poradenstvo Školenia v oblasti IT Grafické služby

Služby: - administratívna správa - organizačné služby.