Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Služby: - marketing - reklamné kampane na sociálnych sieťach

Fullservisová mediálna agentúra: - internetová, televízna, rozhlasová reklama - grafické služby - copywritting - SEO optimalizácia - prieskumy trhu.

Ponuka veľkoplošnej tlače a 3D reklamy. Realizujeme plnofarebnú potlač tričiek už od 1 ks, samolepky s obrezom do tvaru. Špecializujeme sa na veľkoplošnú tlač: letáky, plagáty, billboardy, samolepky s obrezom do tvaru, bannery a iné.

Reklamná agentúra: - prenájom reklamných plôch - výroba a inštalácia reklamných tabúľ, billboardov - pečiatky - vizitky - reklamné predmety

Maloobchod, predaj: - vybavenie pre Street Art - spreje - trysky - fixy Výroba reklamy.

Daňové poradenstvo. Účtovnícke služby. Marketing.

Predajca vonkajšej reklamy a špecialista na marketing. Reklama: - vonkajšia a veľkoplošná - reklamné plochy, billboardy - navádzacie systémy - reklamné nosiče - MHD reklama.

Rád by som vám predstavil nový portál, ktorý sme práve spustili. www.saznet.cz je prvý reklamný a zábavný portál, kde môžu firmy inzerovať reklamu a naši registrovaní užívatelia môžu zadarmo vyhrávať peniaze. Firmy, ktoré sa zaregistrujú, môžu prvú reklamu vložiť zadarmo a získajú 1000 presmerovaní na svoj web. Môžu tak ukázať verejnosti, čo robia ...

Výroba: - pečiatky. Návrhy: - reklama. Výroba: - reklamné predmety. Polepy áut.

Tvorba webových stránok, e-shopu. SEO optimalizácia.

Služby: - telemarketing pre klientov z oblasti finančníctva, telekomunikácií a utility - aktívny aj pasívny telemarketing - spätné získavanie zákazníkov - tvorba a aktualizácia databáz - dohováranie schôdzok - prevádzka a obsluha zákazníckych a informačných liniek - e-mailing.

Hodinový manžel: - drobné údržbárske práce - upratovacie služby - reklama.

Reklamná činnosť, komplexná reklama. Návrh a príprava reklamných kampaní. Marketing. Komunikácia a PR. Mediálna a produkčná agentúra. Produkcia akcií. Organizovanie VIP akcií. Výroba spotov.

Reklamná agentúra, marketing - komplexné služby, vzdelávanie. ARS - REDESIGN: - komplexné služby v bytovom dizajne.

Reklama, marketing, svetelná reklama. Internetové projekty: -www* prezentácií -hostingové služby -zákazkové programovanie. Obchodná činnosť-výroba: -reklamné stojany.

Konzultant, autor a publicista so zameraním na internetový marketing. SEO optimalizácia pre vyhľadávače, SEM marketing vo vyhľadávaní, budovaní spätných odkazov a písaní pre web alebo copywriting. Vývoj webových projektov a programovania v PHP/MySQL.

Tlačiareň - tlač a objednávky on-line - vizitky, letáky, pohľadnice, poukazy, kalendáre, samolepky, pečiatka, reklamné plachty, bannery, roll up, reklamné predmety, reklamný textil, polepy áut a výloh. Grafické štúdio a webdesign, tvorba loga. Rýchla a lacná tlač a expedícia po celej SR. Doprava zadarmo.

Reklamná agentúra: - billboardy - reklama na mostoch - veľkoplošná tlač - firemné štíty - svetelná reklama - trojrozmerná reklama - informačné a navádzacie systémy firiem - reklamné predmety - signmaking.

Výroba, predaj: -drôtený program: -polica -stojany -držiaky -kovové konštrukcie -archívne systémy. Výroba: -tlačená reklama -tvorba-internetové prezentácie.