Rozsiahle služby, ako sú marketingové stratégie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultácie, výkonnostný marketing, budovanie obchodných stykov alebo kvalitná reklama sú základné prvky dôležité pre úspešné podnikanie vo všetkých sférach

služby: - mediálna agentúra - tvorba webových stránok - tlačená reklama - internetová reklama - Event marketing - Public relations .... a ďalšie.

služby: - analýzy - prieskumy trhu nehnuteľností, prieskum realitného trhu - marketingové poradenstvo - organizácia spoločenských akcií na kľúč.

služby: - grafický dizajn - marketingová komunikácia - budovanie firemnej identity

Dow je poskytovateľom riešení pre domáce, inštitucionálne, osobnú starostlivosť, potravinársky a farmaceutický trh. Naše inovácie zlepšujú širokú škálu spotrebných výrobkov, od kozmetiky a liečiv po čistiace prostriedky a oblečenie. Prieskum trhu. Propagačná činnosť v oblasti chemických výrobkov a chemikálií.

služby - TV spoty - PR služby - marketing.

služby: - marketingové - organizovanie spoločenských, športových podujatí.

komunikačná agentúra - služby v oblasti public relations na českom a slovenskom trhu.

služby - PR komunikácie, kampane - audiovizuání produkcie, výukové a inštruktážne filmy - poradenstvo v oblasti komunikácie s verejnosťou - organizácia a vedenie mediálnych kampaní.

Reklamná a produkčná agentúra - reklamné a marketingové služby - organizácia spoločenských akcií, odborných konferencií, kultúrnych eventov, seminárov.

Produkčné a event marketingová agentúra - Event promotion - konferencie, firemné akcie - promo akcie.

služby: - tvorba webových stránok - webdesign - internetový marketing.

služby: - predaj reklamného priestoru Barrandov Group a Empresa Media - predaj reklamného priestoru na kanáloch TV Barrandov a v tlačových tituloch Týždeň, Inštinkt, Sedmička ...

služby - PR servis a konzultačná činnosť - mediálne kampane - produkcia - marketing.

marketingové služby - komunikačnej kampane, stratégie.

služby: - odvážny branding, hravé UX, prototyping a digital marketing.

služby - tvorba reklamných a propagačných textov - jazykové a štylistické korektúry - copywriter - textár.

služby: - komunikačná agentúra - tlačové správy, stretnutia s novinármi - workshopy, semináre a teambuilding - reklamné kampane - PR, Event marketing

Ponúkame profesionálnu aplikáciu pre e-mail a SMS marketing. Naše riešenie je vhodné pre agentúry, e-shopy i spoločnosti všetkých veľkostí a zamerania a umožní robiť email marketing správne.

služby - klientske a vernostné programy - reklama a marketing - webové prezentácie - promotion a PR - televízna produkcia, videá, reklamné spoty.

Marketingová agentúra. Výroba - www stránky. Služby - SEO. Správa reklamných kampaní.