Rozsiahle služby, ako sú marketingové stratégie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultácie, výkonnostný marketing, budovanie obchodných stykov alebo kvalitná reklama sú základné prvky dôležité pre úspešné podnikanie vo všetkých sférach

Služby: - marketingové výskumy a analýzy - poradenstvo v oblasti marketingu a market intelligence - brand management - marketingový controlling - relationship management

Pobočka - Logistická centrála. Veľkoobchod, predaj, dodávka: - informačné technológie - počítače, PC - výpočtová technika.

Služby: - marketing - reklamné kampane na sociálnych sieťach

Fullservisová mediálna agentúra: - internetová, televízna, rozhlasová reklama - grafické služby - copywritting - SEO optimalizácia - prieskumy trhu.

Ponuka veľkoplošnej tlače a 3D reklamy. Realizujeme plnofarebnú potlač tričiek už od 1 ks, samolepky s obrezom do tvaru. Špecializujeme sa na veľkoplošnú tlač: letáky, plagáty, billboardy, samolepky s obrezom do tvaru, bannery a iné.

Daňové poradenstvo. Účtovnícke služby. Marketing.

Predajca vonkajšej reklamy a špecialista na marketing. Reklama: - vonkajšia a veľkoplošná - reklamné plochy, billboardy - navádzacie systémy - reklamné nosiče - MHD reklama.

Tvorba webových stránok, e-shopu. SEO optimalizácia.

Služby: - telemarketing pre klientov z oblasti finančníctva, telekomunikácií a utility - aktívny aj pasívny telemarketing - spätné získavanie zákazníkov - tvorba a aktualizácia databáz - dohováranie schôdzok - prevádzka a obsluha zákazníckych a informačných liniek - e-mailing.

Reklamná činnosť, komplexná reklama. Návrh a príprava reklamných kampaní. Marketing. Komunikácia a PR. Mediálna a produkčná agentúra. Produkcia akcií. Organizovanie VIP akcií. Výroba spotov.

Reklamná agentúra, marketing - komplexné služby, vzdelávanie. ARS - REDESIGN: - komplexné služby v bytovom dizajne.

Reklama, marketing, svetelná reklama. Internetové projekty: -www* prezentácií -hostingové služby -zákazkové programovanie. Obchodná činnosť-výroba: -reklamné stojany.

Konzultant, autor a publicista so zameraním na internetový marketing. SEO optimalizácia pre vyhľadávače, SEM marketing vo vyhľadávaní, budovaní spätných odkazov a písaní pre web alebo copywriting. Vývoj webových projektov a programovania v PHP/MySQL.

Poradenstvo a konzultácie: - SEO a internetový marketing.