Rozsiahle služby, ako sú marketingové stratégie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultácie, výkonnostný marketing, budovanie obchodných stykov alebo kvalitná reklama sú základné prvky dôležité pre úspešné podnikanie vo všetkých sférach

Beyond Interactive je digitálna komunikačná agentúra, ktorá pre svojich klientov realizuje komplexné marketingové, reklamné a kreatívne riešenia na internete aj v nových interaktívnych médiách.

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo ...

-Veľkoobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Reklamná činnosť a marketing -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky

Tvoríme webové stránky, ktoré fungujú ako magnet na zákazníkov. Zaistíme Vám web od návrhu až po propagáciu. Naše oblasti: internetový marketing, optimalizácia pre vyhľadávače (SEO), PPC, responzívny grafický design, programovanie aplikácií či nasadenie redakčného systému.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Veľkoobchod a maloobchod

Grafické práce. Služby: - webdesign - tvorba webových stránok, webové prezentácie - webhosting, serverhosting - internetový marketing, optimalizácia pre vyhľadávače SEO.

Služby: -www stránky, optimalizácia pre vyhľadávače a programovanie widgetov.

Tvorba: - webové stránky. Web design. Internetový Marketing. Seo Optimalizácia.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie

Vzdelávacia agentúra: -vedenie seminárov, seminár -výklad -brainstorming, brainwriting -skupinové práce -hry rolí -riešenie prípadových štúdií -workshopy -videotréning -okamžité riešenia námetov, pripomienok, otázok -práca v teréne (outdoor activity) -kompletné zabezpečenie marketingových akcií programov: -návrh koncepcie a ...

Kompletný reklamný servis. Služby: -reklamné kampane -kreatívna grafika -3D animácie a vizualizácie -ofsetová a digitálna tlač -reklamné predmety -organizácie a kongresy -mailing -analýza dát -marketingové prieskumy.

Služby: -vedenie účtovníctva: -jednoduché, podvojné -mzdy, mzdové účtovníctvo -rekonštrukcia účtovníctva aj spätne -zastupovanie na úradoch, bankách -zastupovanie na: -finančný úrad -správa sociálneho zabezpečenia -zdravotné poisťovne -spracovanie ekonomických analýz -poradenstvo: -podnikateľské projekty ...

Panelový výskum - audit farmaceutického trhu.

Zaoberáme sa: - poradenstvo v oblasti internetového marketingu - tvorba webových stránok.

Webdesign: - tvorba a rekonštrukcia webových stránok. Výroba: - virtuálne prehliadky. - Google Fotografie firiem Fotografické služby Grafické návrhy. Registrácia do webových prehliadačov a kalatogov. Analýzy a návrhy webu. Optimalizácia pre vyhľadávače SEO. Tvorba: - katalógy, fotenie výrobkov. Registrácia webových domén.

Sme komunikačná agentúra s vlastným grafickým a softvérovým oddelením. Zameriavame sa na firemnú a marketingovú komunikáciu malých a stredných firiem.

Internetový marketing. Služby: - tvorba webovej stránky, webové prezentácie - webdesign - analýza a redesign existujúcich webových stránok - SEO optimalizácia internetových stránok pre vyhľadávače - PPC reklama - realizácia a správa PPC kampaní.

Vytvárame webové prezentácie, vizitky, aplikácie a databázové online systémy na mieru Vašej firmy. Poskytujeme poradenstvo a konzultácie v oblasti informačných technológií a internetu.

Webdesign a tvorba www stránok, reklamné a marketingové služby, tlač letákov a plagátov, výroba vizitiek.

Portál o úsporách: -texty špecialistov na energetické zdroje -bankovníctvo -poisťovníctvo -stavby, hypotéky -leasingy a nespočetné množstvo ďalších aktivít.

E-shop prepredaj a zákaznícke služby cez online platformu BizBox. Predajca pre Vaše podnikanie, Vy produkujete – my predávame. Našim cieľom je zaistiť predaj Vašich výrobkov na užívateľov prostredníctvom globálnej obchodnej platformy BizBox.

Poskytuje komplexné online marketingové služby. Tvorba webových stránok, SEO optimalizácia pre vyhľadávače, PPC reklama, online analytika. Ponúkame kvalitné služby za nízke ceny.

Vykonávame profesionálne ručné registrácie do katalógov. Registrujeme do českých a slovenských všeobecných katalógov, katalógov firiem a katalógov eshopov. Vykonávame tiež vkladanie PR článkov do katalógov PR článkov.