Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Reklamná a internetová agentúra Tvorba www stránok a webdesign. Zameriavame sa predovšetkým na tvorbu webových stránok a microsite, landing page, eshopov, grafické práce, tvorbu firemných log, signmaking. Výroba a predaj reklamných predmetov s potlačou: - plechové hrnčeky - pre seba, priateľov, firmy a ich zamestnancov, pre trhovcov, ...

Výroba: -rýchle pečiatky MODICO -reklamná tabuľa -polepy vozidiel -firemné štíty -veľkoplošná tlač -smerové ukazovatele -transparenty -nápisy na náklady predajní -dopravné značky -orientačné systémy -billboardy -reklamné stojany pred predajne -celohliníkové reklamné systémy na stĺpy verejného osvetlenia.

Modelingová agentúra. Zastupujeme deti a tínedžerov pre svet reklamy. Nábor detských modelov, casting, fototest, módne prehliadky. Deti a teenegerov do reklamy: - fotky, fota, fotografie detí do reklamy detský modeling Praha, teenageri do reklamy, fota fotky fotenie detí do reklamy, castling pre deti - casting pre deti - castingy pre ...

Predaj a výroba reklamných predmetov. Zaoberáme sa predajom plastových, drevených, kovových, kožených aj zákazkových USB pamätí. Ponúkame reklamné lupiny, kozmetické pilníky, prívesky, uteráky, silikónové náramky či športový tovar. Vyrábame úspornú svetelnú reklamu, plastické nápisy či 3D logá.

Kopírovanie, veľkoformátovú tlač, laminovanie do A2, skenovanie dokumentov, krúžková väzba, výroba vizitiek a mnoho ďalších služieb.

Reklama, reklamná agentúra: - reklamné predmety - firemné tlačoviny - PF - výročné správy - informačné systémy.

Služby, tvorba: - webové stránky - e-shopy - webové aplikácie - online marketing - design, bannery