Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Internetový marketing. Služby: - tvorba webovej stránky, webové prezentácie - webdesign - analýza a redesign existujúcich webových stránok - SEO optimalizácia internetových stránok pre vyhľadávače - PPC reklama - realizácia a správa PPC kampaní (google adwords, zoznam sklik, facebook)

Svetelné reklamy Vašu reklamu navrhneme, vyrobíme a namontujeme. Pri výrobe väčších sérií ponúkame bezkonkurenčné ceny. Rámy reklám sú z hliníka.

Spoločnosť TASS agency s.r.o. poskytuje službu Auto detailing pre zákazníkov z regiónu Zlínsky kraj - predovšetkým z okolia miest Zlín, Otrokovice a Napajedla. Každý vozidlo si zaslúži dôkladnú starostlivosť - renováciu autolaku, vyčistenie interiéru auta aj leštenie svetiel. Práve my za pomoci overené a funkčné autokozmetiky vyčistíme a ...

Služby - návrhy firemné logá - webdesign - maľby - obrazy - ilustrácie pre deti - vystrihovačky pre deti

Internetové obchody, poradenská činnosť, ponuka spolupráce - Internet marketing, sieťový marketing, MLM Prírodné produkty pre zdravie a krásu – potravinové doplnky, prírodná telová aj tvárová kozmetika, parfémy, Aloe Vera, Colostum, Probiotics, Essens Home Pharmacy ai. Spolupráca s ESSENS

Ponuka webdesignu a počítačovej grafiky vrátane komplexných reklamných služieb. Navrhujem firemné logá a vizuálny štýl firmy vrátane spracovania grafického manuálu. Vytvorím obalový design, katalógy a ďalšie tlačoviny. Správa Vašich www stránok.

- maliarske a natieračské práce - knihárske práce, väzba kníh a časopisov, väzba do kože - výroba kalendárov - paspartovanie a rámovanie obrazov - maturitné stužky - laminovanie - krúžková a drôtená väzba - darčekové predmety - kartonážne práce, krabice - laserové obrázky, pohľady, priania.

Daňové priznania všetkého druhu - zastupovanie na úradoch ekonomické poradenstvo vedenie účtovníctva Marketing - poradenská činnosť.

Spoločnosť RPSC ideas s.r.o. vykonáva konzultačné a poradenské služby pre všetky oblasti komunikácie. Návrh, vývoj a produkcia obsahu pre všetky komunikačné kanály. Komplexné služby pre čerpanie financií zo štrukturálnych fondov EÚ.

Reklamná spoločnosť organizujúca reklamné cyklistické kampane.